Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Ο Gerrard επενδύει στη γειτονιά μας!

Ο Gerrard επενδύει στη γειτονιά μας!
Ο αρχηγός της Άρσεναλ Steven Gerrard μαζί με τον συμπαίκτη του Jamie Carragher και τον Scott Parker της Γουέστ Χαμ έρχονται προς τη γειτονιά μας όχι για μπάλα αλλά για επενδύσεις στον τουρισμό!
Οι τρεις άσοι του αγγλικού πρωταθλήματος είναι οι μοναδικοί μέτοχοι της Blue Marble Hotels, η οποία σχεδιάζει την κατασκευή και λειτουργία ξενοδοχείου πέντε αστέρων και spa στα Διβαράτα του πρώην Δήμου Πυλαρέων, στην Κεφαλονιά. Για την επένδυση των 10,1 εκατ. ευρώ, οι τρεις ποδοσφαιριστές ελπίζουν, μάλιστα, να εξασφαλίσουν επιδότηση από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Οι περισσότεροι από τους άγγλους ποδοσφαιριστές επιλέγουν να επενδύουν τις παχυλές τους αμοιβές σε γη, έτσι, δεν αποκλείεται να μπει στο ενδιαφέρον κάποιων απ’ αυτούς και η γειτονική στην Κεφαλλονιά Ηλεία, καθότι το Ιόνιο έχει όπως φαίνεται ανακινήσει το ενδιαφέρον των ξένων.


Αρκεί να ξεκαθαρίσουν κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με τις επενδύσεις, όπως το θέμα των ΣΧΟΟΑΠ, αλλά και τα κίνητρα, που με τον νέο επενδυτικό νόμο φαίνονται πιο ελκυστικά…
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...