Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Απογοήτευση – ΠΑ.ΣΟ.Κ. 1 – 0


http://2.bp.blogspot.com/_jB-OLwQLdNM/TNSZ9JFCV3I/AAAAAAAACrU/mNuEIdxRuns/s1600/%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82.jpgΤο μόνο που δεν ανέχεται κανένας είναι να τον πιάνουν κορόιδο... Από την εποχή του Μαυρογιαλούρου οι πολίτες μαύριζαν τους πολιτικούς που άλλα έταζαν προεκλογικά και άλλα έκαναν μετεκλογικά χωρίς να ενδιαφέρονται για τους ψηφοφόρους τους.


Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν αποδείχτηκε το μεγάλο ψέμα του Πρωθυπουργού «Λεφτά Υπάρχουν». Όταν ανέλαβε την πρωθυπουργία ο Παπανδρέου όλοι κατάλαβαν ότι όχι μόνο λεφτά δεν υπάρχουν αλλά η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. 
Τα ψέματα συνεχίστηκαν όταν είπε ότι «ναι μεν έχουμε πρόβλημα αλλά δεν θα πάμε στο ΔΝΤ» και έξι μήνες μετά το ΔΝΤ έδωσε την πρώτη δόση του Δανείου. Από κει και πέρα τα ψέματα ασταμάτητα με υποσχέσεις του Πρωθυπουργού και των Υπουργών του ότι δεν θα υπάρξουν άλλες μειώσεις μισθών ότι όλοι θα πάρουν σύνταξη ότι δεν θα κοπεί το δώρο και πολλά ακόμη τα οποία φυσικά δεν ίσχυσαν από την στιγμή που το απαίτησε η Τρόικα.
Επιτέλους δεν μπορούν να καταλάβουν ότι, με το να χαϊδεύουν τα αυτιά των πολιτών απλά δυσχεραίνουν τη θέση τους όταν για μία ακόμη φορά θα αποκαλυφθούν τα ψέματα τους; Γι’ αυτό η αποχή σε κάθε εκλογική αναμέτρηση αυξάνεται και ο κόσμος εκφράζει απογοήτευση από την πολιτική ηγεσία της χώρας μας.

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...