Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ενώπιον του εισαγγελέα οι αγρότες


http://www.newsbeast.gr/files/temp/859B0BDE14BB238039218CCEDD7233B4.jpgΣτις 14:00 το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Σερρών... οι 7 αγρότες που που συνελήφθησαν χθες, όταν έσπασαν το μπλόκο της αστυνομίας και μέσα από αγροτικούς παράδρομους και χωράφια κατάφεραν με τα τρακτέρ τους να φτάσουν στον Προμαχώνα.


Έξω από το δικαστικό μέγαρο βρίσκονται περισσότεροι από 50 αγρότες, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συναδέλφους τους ενώ τα τρακτέρ των αγροτών είναι παρατεταγμένα στην εθνικό οδό Σερρών - Προμαχώνα, πριν από τη γέφυρα Πετριτσίου, ενώ έντονη είναι και η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Οι Θεσσαλοί αγρότες, που έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Γυρτώνης, στις 12 το μεσημέρι, προτίθενται να ανοίξουν τα διόδια Μακρυχωρίου, όπου και θα μεταβούν με τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους.

Οι συγκεντρώσεις αγροτών έχουν ως εξής: Θεσσαλονικείς στα Μάλγαρα, από την περιοχή της Ημαθίας στον κόμβο της Κουλούρας, της Πέλλας στην είσοδο της πόλης των Γιαννιτσών, της Φλώρινας και του Αμυνταίου στον κόμβο Φιλώτα και της Θεσσαλίας στον κόμβο της Γυρτώνης.

Νέες συσκέψεις θα έχουν σήμερα αγρότες από τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία και με τη λήξη τους αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, σχετικά με το αν θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις ή όχι αλλά και τη μορφή που θα προσδώσουν σ’ αυτές.
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...