Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Προσοχή στον κλέφτη της... Λειτουργίας!


Με τα Θεία φαίνεται πως τα 'χουν βάλει οι κλέφτες και οι διαρρήκτες της Ηλείας, καθώς τα "χτυπήματα" στις εκκλησίες δεν έχουν τελειωμό. Στα υπόλοιπα αστυνομικά νέα, τα συνήθη: Διαρρήξεις, ζωοκλοπές και κλεμμένα αλυσοπρίονα συνθέτουν...
... το παζλ της δράσης των παρανόμων στο νομό, κατά τις τελευταίες μονάχα ώρες.

Και τα ρεπορτάζ του iliatora.gr για τις διαρρήξεις και τις κλοπές σε εκκλησίες δυστυχώς συνεχίζονται. Στην Αμαλιάδα, ο "κλέφτης της Λειτουργίας" χτύπησε ξανά, αφού μια γυναίκα που είχε ακουμπήσει την τσάντα της σε κάθισμα της εκκλησίας, την βρήκε πιο ελαφριά. Η ταυτότητά της, το ποσό των πενήντα ευρώ και τα γυαλιά μυωπίας είχαν κάνει φτερά.

Στον Κακόβατο δεν ήταν μόνο ο Ιερός Ναός των Αγίων Θεοδώρων που διέρρηξαν οι ιερόσυλοι στην περιοχή.  Όπως διαπιστώθηκε τις επόμενες ημέρες, είχαν χτυπήσει και τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου και το εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου. Αλλά τζάμπα κόπος, η κρίση φαίνεται πως "χτύπησε" και το παγκάρι, που ήταν άδειο.

Στο Γιαννιτσοχώρι οι κλέφτες πήραν από βεράντα σπιτιού ένα αλυσοπρίονο αξίας 500 ευρώ.

Στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης, άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι Βουλγάρας υπηκόου και πήραν από την ντουλάπα 700 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα αξίας 1.500 ευρώ.

Στο Βαρθολομιό από αγρόκτημα οι κλέφτες πήραν δύο αρνιά, 15 κοτόπουλα και ένα αλυσοπρίονο, συνολικής αξίας 750 ευρώ.

Στο Πλουτοχώρι, δύο Ρομά κατάφεραν να μπουν στο σπίτι ηλικιωμένης από την ξεκλείδωτη πόρτα και να πάρουν 1.500 ευρώ από την ντουλάπα.

Στο Βαρθολομιό, ένας 54χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε αρδευτικό κανάλι και στη συνέχεια προσέκρουσε σε γεφύρι

Τέλος, ένας 22χρονος συνελήφθη από άνδρες της ΟΠΚΕ στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου καθώς βρέθηκε να έχει στην κατοχή του 5,8 γραμμάρια χασίς, ανάμεσα στον καπνό του.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...