Πατέρας και γιος οι ζωοκλέφτες
Επικαιρότητα ( 22/02/2011 02:16 )
Λιγοστά τα περιστατικά στο αστυνομικό δελτίο των τελευταίων 24ωρων. Ίσως τα μπλόκα των αρχών για "εισαγόμενους" κλέφτες & διαρρήκτες αποδίδουν σιγά- σιγά καρπούς. Στον Πύργο, στην περιοχή "Βιδιά", άγνωστοι μπήκαν από ξεκλείδωτη πόρτα σε σπίτι και...
... "σήκωσαν" μια εντοιχισμένη κουζίνα, αξίας 1.600 ευρώ.

Σε άλλη περίπτωση, στα Καβάσιλα, οι κλέφτες έσπασαν την ξύλινη πόρτα καφενείου για να πάρουν ένα στερεοφωνικό και ένα… ηχείο, συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Δράση στην ευρύτερη περιοχή του Κάμπου είχαν αναπτύξει δύο αθίγγανοι, πατέρας και γιος, που σημειωτέον έχουν εκτίσει ποινές φυλάκισης κατά το παρελθόν. Μετά τη σύλληψη του 21χρονου γιου προ ημερών για ζωοκλοπές, ήρθε και η σειρά του 55χρονου πατέρα. Ο 55χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή των Σαγεΐκων Αχαΐας και συνελήφθη  μετά από καταδίωξη, στην οποία συμμετείχαν και άνδρες του Α.Τ. Ανδραβίδας.

Τέλος, σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στα Δουνέϊκα, ένας 76χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ