Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τους πυροβόλησαν για τα… «φέσια»!


http://img.protothema.gr/F78198C6CE7CC2B0D03BBF866ED30A17.jpgΣτον εισαγγελέα Αγρινίου οδηγούνται οι τέσσερις άνδρες που κατηγορούνται για...  
την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 37χρονου και ενός συγγενoύς του, τη νύχτα της Τρίτης στο Αγρίνιο.
 
Κίνητρο της επίθεσης με πυροβολισμούς εναντίον των δύο θυμάτων, ήταν τα «φέσια» που είχε βάλει σε έναν από τους δράστες ο 37χρονος, ο οποίος αγόρασε ένα αυτοκίνητο μάρκας VW Touareg αλλά… ξέχασε να πληρώσει!
    
Ως υποκινητής της παραλίγο θανάσιμης ενέδρας, φέρεται ένας 36χρονος ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων και συνεργοί του δυο άνδρες από την Αθήνα και ένας από το Αγρίνιο 25, 23 και 36 χρόνων. Με την πολυτελή Porsche Cayenne του επιχειρηματία, καταδίωξαν το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν ο 37χρονος μαζί με τον κουνιάδο του και πυροβόλησαν πολλές φορές εναντίον τους με αποτέλεσμα μία από τις σφαίρες των 7,65 mm να χτυπήσει στο πίσω δεξί μέρος του αυτοκινήτου των θυμάτων.
    
Οι άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου δεν άργησαν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες. Ο 36χρονος ιδιοκτήτης της μάντρας ισχυρίστηκε ότι ο 37χρονος Αθηναίος επιχειρηματίας, που είναι γνωστός για τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα που έχει και έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για οπλοκατοχή, είχε αγοράσει από αυτόν ένα τζιπ αξίας 55.000 ευρώ το οποίο όμως δεν το πλήρωσε.
 
Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του να τακτοποιήσει το χρέος, εκείνος δεν το έκανε με αποτέλεσμα να φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο και να καταφύγει στην ένοπλη απειλή!
    
Το όπλο της επίθεσης δεν βρέθηκε, αλλά στο Cayenne βρέθηκε ένας κάλυκας των 7.65 που αποτελεί πειστήριο. Ωστόσο, οι άνδρες της Αστυνομίας «χτενίζουν» την εθνική οδό μεταξύ Καμαρούλας – Σκουτεσιάδας όπου έγινε το επεισόδιο, για να εντοπίσουν και το άγνωστης μάρκας πιστόλι.
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...