Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στο Αίγιο


Τον εκτέλεσαν έξω από το σπίτι του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αιγίου από την είδηση της δολοφονίας του γνωστού επιχειρηματία και καθηγητή μαθηματικών, Άγγελου Αγγελόπουλου. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο γνωστός επιχειρηματίας πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του στη οδό Μελετοπούλων 61Α στο Αίγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, τηλεφώνησε στην Ασφάλεια Αιγίου και κατήγγειλε το θλιβερό γεγονός. Η Ασφάλεια έσπευσε, καθώς και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Άγγελος Αγγελόπουλος πυροβολήθηκε εξ επαφής από έναν μεγαλόσωμο άνδρα που φορούσε κουκούλα κι ο οποίος έριξε στον Αγγελόπουλο με κυνηγετικό όπλο, ενώ βρισκόταν στο γκαράζ του σπιτιού του μαζί με μία γυναίκα (η οποία και ειδοποίησε την Αστυνομία). Στο σώμα του Αγγελόπουλου βρέθηκαν 7 σκάγια. Τα πρώτα στοιχεία μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ αμφίβολο είναι αν ο δράστης ήταν επαγγελματίας δολοφόνος.

πηγή: filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...