Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Εκτός Εθνικής ο Τζόρβας


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhMFJbah9V0fJQsz9OwxL2IR0ZZtPJwngBjwZiIfCXpVjA0TlUyTmMHjgNp-nBXc-ei2oYE5QjyUU8aGHBoRB3DgXA1xPCROYJ752IO8YNicEzb5n24V5zbPx9bqR3NMNvnSxXZwuJCtFEg/s320/tzo.jpgΤους παίκτες της αποστολής της Εθνικής Ομάδας... για την φιλική αναμέτρηση με τον Καναδά (9/2-17:00) στο «AEL FC ARENA», ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος άφησε εκτός τον Αλέξη Τζόρβα.


Ο Πορτογάλος τεχνικός, παρόλα αυτά δεν προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές, διατηρώντας ίδιο τον βασικό κορμό της Ελλάδας με τον οποίο θα πορευτεί στα προκριματικά του EURO 2012. Μάλιστα, το ματς με τον Καναδά θα αποτελέσει μια καλή πρόβα εν όψει της αναμέτρησης με την Μάλτα.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Πορτογάλος προπονητής είναι οι: Μιχάλης Σηφάκης(Άρης), Κώστας Χαλκιάς(ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα(Παναθηναϊκός), Βασίλης Τοροσίδης(Ολυμπιακός), Νίκος Σπυρόπουλος(Παναθηναϊκός), Γιώργος Τζαβέλλας(Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Βαγγέλης Μόρας(Μπολόνια), Αβραάμ Παπαδόπουλος(Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος(Μίλαν), Δημήτρης Σιόβας(Πανιώνιος), Κώστας Κατσουράνης(Παναθηναϊκός), Γιώργος Καραγκούνης(Παναθηναϊκός), Σωτήρης Νίνης(Παναθηναϊκός), Γιάννης Φετφατζίδης(Ολυμπιακός), Γρηγόρης Μάκος(ΑΕΚ), Γιώργος Σαμαράς(Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου(Πανιώνιος), Νίκος Λυμπερόπουλος(ΑΕΚ), Δημήτρης Σαλπιγγίδης(ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Κονέ(Μπρέσια), Παντελής Καφές(ΑΕΚ), Γιώργος Γεωργιάδης(Πανσερραϊκός).
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...