Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Χωρίς Σισέ ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα


Φερέιρα: Οι παίκτες μου επαναστάτησαν
Χωρίς τον πολυτιμότερο παίκτη και πρώτο του σκόρερ αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή, 19:30)
για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Γάλλος έκανε θεραπεία την Παρασκευή κι έτσι οι πιθανότητες συμμετοχής του στο συγκεκριμένο παιχνίδι εκμηδενίστηκαν. Νοκ άουτ και οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, κανονικά θα παίξει ο Κώστας Κατσουράνης. Σε δηλώσεις του ο τεχνικός των «πρασίνων» Ζεσουάλδο Φεφέιρα τόνισε ότι οι παίκτες του επαναστάτησαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.
 

Ακόμα και να είναι καλύτερα το Σάββατο ο Γάλλος επιθετικός ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν προτίθεται να ρισκάρει με τη συμμετοχή του, καθώς μη ξεχνάμε ότι ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και ο κίνδυνος να πάθει μεγαλύτερη ζημιά είναι ορατός. 
 
Νοκ άουτ τέθηκε και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που την Παρασκευή έκανε θεραπεία, αλλά και οι Γιούρκας Σεϊταρίδης, Λουίς Γκαρσία και Ορέστης Καρνέζης. Στα θετικά, ότι ο Κώστας Κατσουράνης προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Θυμίζουμε, ότι ο Φερέιρα δεν υπολογίζει και στον Λουκά Βύντρα, που είναι τιμωρημένος.
 
Έτσι, τη θέση του Σισέ (που είχε λείψει και στην πρεμιέρα Παναθηναϊκός – Ξάνθη 1-1) αναμένεται να πάρει ο Αντώνης Πετρόπουλος, ενώ δεξί μπακ θα είναι ο Στέργος Μαρίνος. Κατσουράνης και Τζόρβας αναμένεται να βρεθούν κανονικά στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού».

Φερέιρα: Οι παίκτες μου επαναστάτησαν

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε στους δημοσιογράφους για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για την εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ τόνισε: "Στο τέλος του ματς πολλοί ήρθαν να με συγχαρούν. Η απάντηση μου ήταν ότι δεν δίνονται συγχαρητήρια σε όσους χάνουν. Κατάλαβα όμως ότι αυτό έγινε λόγω του καλού παιχνιδιού που κάναμε. Δεν μου αρέσει να χάνω. Δεν αποκλειστήκαμε απ' αυτό το ματς, αλλά από το πρώτο".
 
Για την ψυχολογία των παικτών του είπε: "Έχουν επαναστατήσει μέσα τους οι παίκτες μου".
 
Για τα προβλήματα των τραυματισμών ενόψει της Τούμπας δήλωσε: "Θα δω την αυριανή προπόνηση (σ.σ. Σάββατο), θα αξιολογήσω τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μου και θα αποφασίσω". 
 
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος επισήμανε: "Υπολείπονται δέκα αγώνες, αυτό σημαίνει 30 βαθμοί. Θα κάνουμε τα πάντα για να βγούμε και πάλι πρωταθλητές".
e-net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...