Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ζώα κατασπάραξαν τη σορό ηλικιωμένου


Φρίκη στα Καμένα Βούρλα

Μπροστά σε ένα αποκρουστικό θέαμα βρέθηκαν χθες το πρωί οι γείτονες και ο γιος ενός ηλικιωμένου στα Καμένα Βούρλα. Σε χωράφι στην περιοχή εντόπισαν τα απομεινάρια της σορού ενός 87χρονου άνδρα, ο οποίος αγνοείτο τις τελευταίες πέντε ημέρες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ταχυδρόμος χτύπησε την πόρτα του ηλικιωμένου για να του παραδώσει τη σύνταξη. Όταν δεν τον βρήκε, ρώτησε τους γείτονες και εκείνοι από την πλευρά τους επικοινώνησαν με τον γιο του 87χρονου, ο οποίος δεν τον είχε δει από την περασμένη Παρασκευή.

Όλοι τους λοιπόν, άρχισαν να ψάχνουν τη γύρω περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο ίχνος του παππού. Αυτό που αντίκρισαν, ωστόσο, δεν μπορούσαν να το φανταστούν. Άγρια ζώα είχαν κατασπαράξει τη σορό του 87χρονου, που κείτονταν στο χωράφι, έχοντας αφήσει κομμάτια από τα κάτω άκρα, ένα μέρος της λεκάνης και το κρανίο.

Φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του ηλικιωμένου αναμένεται πάντως να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή (εάν φυσικά μπορεί να γίνει), ωστόσο όλα δείχνουν πως ο 87χρονος, πριν βρει το τραγικό τέλος που του επιφύλασσε η μοίρα, έσβησε από παθολογικά αίτια.

Πηγή: www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...