ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή της Δρ. Κρούπη-Κολώνα Ελευθερίας


             
                                                         

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                                          
     ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ                                                       Πάτρα,   23 - 08 - 2011 
ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ                                                                                                                                             
 

   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ.& Δ/ΘΜΙΑΣ                                             

                 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ

                   
Ευχαριστήρια επιστολή της Δρ. Κρούπη-Κολώνα Ελευθερίας

« Με αφορμή την αποχώρησή μου λόγω συνταξιοδότησης, θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα
τον κ. Παναγιωτόπουλο Γιώργο για την άψογη συνεργασία, την εμπιστοσύνη, το σεβασμό και την ειλικρινή εκτίμηση με την οποία περιέβαλε το πρόσωπό μου κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Θα ήθελα, επίσης, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους συνεργάτες μου στην Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας και, συγκεκριμένα, τη Διευθύντρια Διοικητικών & Οικονομικών Υποθέσεων κ. Γιάννα Γιαννακοπούλου, την Προϊσταμένη Διοικητικών Υποθέσεων κ. ΄Ελσα Παναγοπούλου, την Προϊσταμένη Οικονομικών Υποθέσεων κ. Μπούσια Ασημίνα, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους εκπαιδευτικούς, με  τους οποίους αναπτύξαμε, εκτός από επαγγελματική και υπηρεσιακή επαφή, πάνω απ’ όλα σχέση ανθρώπινη και έντιμη. Δε θα μπορούσα να παραλείψω, βεβαίως, τους προηγούμενους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, τους Σχολικούς Συμβούλους Δ/θμιας Εκπ/σης και τους εκάστοτε Διευθυντές και Διευθύντριες Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, με τους οποίους συνεργάστηκα και  μοιράστηκα κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς στην πορεία της μακράς θητείας μου.

Κλείνοντας, ως εκπαιδευτικός κι εγώ η ίδια, επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς με τους οποίους συνεργάστηκα στις σχολικές μονάδες που υπηρέτησα ως μάχιμη εκπαιδευτικός.  Εύχομαι στην αναπληρώτρια Προϊσταμένη Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας κ. Κοταδάκη Μαριάνθη καλή δύναμη στο δύσκολο έργο της και καλή συνέχεια σε όλους εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.»          

                                                                                            
                                                                      Δρ. Κρούπη-Κολώνα Ελευθερία
                                                   π.Προϊσταμένη του Τμήματος Επιστημονικής και
                                                     Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ.Ε. Δυτικής Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: