Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Διορία για τους αιώνιους φοιτητές

nomikipr
Δυο χρόνια δίνει το υπουργείο Παιδείας
Ένας στους δυο φοιτητές είναι «αιώνιος»,
σύμφωνα με στατιστική υπηρεσία, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να ολοκληρώσει τις σπουδές του, με αποτέλεσμα το υπουργείο Παιδείας να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένο για αυτό το υπαρκτό φαινόμενο που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Σύμφωνα λοιπόν με το νέο νομοπλαίσιο, το υπουργείο δίνει διορία δύο χρόνια στους «αιώνιους» φοιτητές, ώστε να διαβάσουν και να πάρουν το πτυχίο τους, αλλιώς θα διαγράφονται για πάντα.
Παράλληλα όσων φορά τα συγγράμματα που μοιράζονται δωρεάν, το υπουργείο διευκρίνισε ότι δε θα χορηγούνται σε δύο περιπτώσεις:
Σε φοιτητές που παρακολουθούν πρόγραμμα σπουδών για τη λήψη δεύτερου πτυχίου και σε φοιτητές που παρακολουθούν μαθήματα για δεύτερη φορά και για τα οποία ήδη τους έχει χορηγηθεί δωρεάν σύγγραμμα.
foititisradio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...