Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Κλοπές σε σπίτια στο Νεοχώρι Τρικάλων


Κλοπές σε σπίτια στο Νεοχώρι ΤρικάλωνΠανικοβλημένοι είναι οι κάτοικοι

Ανάστατοι είναι τις τελευταίες ημέρες, οι κάτοικοι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Νεοχωρίου Τρικάλων, από τους «ποντικούς» που το τελευταίο 10ήμερο εισβάλλουν νυχτερινές ώρες στις οικίες και φεύγουν με κλοπιμαία.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, υπάρχουν καταγγελίες που αφορούν ανεπαρκή αστυνόμευση της περιοχής, ενώ μόνο το προηγούμενο Σάββατο το βράδυ, υπήρξαν δύο νέα κρούσματα εισβολής σε οικίες.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση σε νεόδμητη οικία, εκτιμάται ότι οι δράστες, εισέβαλαν αργά το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής και αφαίρεσαν ποσό 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα.

Στην δεύτερη οικία, εισέβαλλαν και πήραν μικρό ποσό χρημάτων αλλά και οικιακές συσκευές.

Τα κρούσματα των διαρρήξεων οικιών, παρατηρήθηκε ότι εντάθηκαν κατά την περίοδο του παζαριού που διεξάγονταν αυτές τις ημέρες στην περιοχή της Φαρκαδόνας.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...