Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

«ΑΕΚάρα… πιο δυνατά από ποτέ»!


«ΑΕΚάρα… πιο δυνατά από ποτέ»!Θέλει να πωρώσει τους Αεκτζήδες ο Χιμένεθ

Στο συναίσθημα του ΑΕΚτζή προσπάθησε, για μια ακόμα φορά, να απευθυνθεί ο Μανόλο Χιμένεθ! Μιλώντας στην εκπομπή της NOVA, «Superleague Preview 2011/12», ο Ανδαλουσιανός έστειλε μήνυμα συσπείρωσης ενόψει της νέας χρονιάς!

Παρόλο που παραδέχθηκε, λοιπόν, τα προβλήματα σε ρόστερ και οικονομικά, χαρακτήρισε απαραίτητο όλοι ν’ αφήσουν στην άκρη τα παράπονα και να… «φωνάξουν ΑΕΚάρα πιο δυνατά από ποτέ»!


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χιμένεθ:

Πολλά νέα πρόσωπα στη καινούργια σεζόν. Αποχώρησαν πολλοί με μεγάλη προσφορά και ήρθαν νέα πρόσωπα. Τι να περιμένουμε από την ΑΕΚ;

«Πρέπει να έχουμε κατά νου πως η ΑΕΚ έπρεπε να πάρει μεγάλο ρίσκο, ήταν θέμα επιβίωσης ή θανάτου. Έπρεπε να φύγουν πολλοί σημαντικοί παίκτες, επομένως κληθήκαμε να στηριχθούμε σε άγνωστους ποδοσφαιριστές. Είναι ένα δύσκολο στοίχημα, γεμάτο προκλήσεις. Σίγουρα πρόκειται για ρίσκο, όμως θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θέλοντας ν' αποδείξουμε πως με όρεξη για δουλειά, είναι δυνατό να κερδίσουμε το στοίχημα -παρόλο που δεν έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, σαν αυτούς που αποχώρησαν. Μιλώντας με ειλικρίνεια, στόχος μας είναι να αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, δίνοντας το απόλυτο των δυνατοτήτων μας».

Τι έχετε να πείτε στους φιλάθλους της ΑΕΚ;


«Γνωρίζουμε πως φέτος -περισσότερο από ποτέ- χρειαζόμαστε την στήριξη των φιλάθλων μας. Δεν τους θέλουμε μόνο στους δρόμους να μας φωνάζουν «ΑΕΚάρα», χρειαζόμαστε την έμπρακτη στήριξή τους. Ένας ιστορικός σύλλογος όπως η ΑΕΚ, περνάει δύσκολες στιγμές κι ο μοναδικός τρόπος για να αναγεννηθεί και να κατακτήσει τίτλους, σαν κι αυτόν που πήραμε την προηγούμενη σεζόν, είναι να έχει την υπομονή των φιλάθλων της. Και η ηθική στήριξη, όμως, έχει τεράστια αξία, αφού οι ποδοσφαιριστές που φορούν τώρα τη φανέλα της ΑΕΚ δεν είναι συνηθισμένοι σε ένα τόσο μεγάλο βάρος».

Τι περιμένετε από τους έμπειρους παίκτες, όπως ο Δέλλας, ο Λυμπερόπουλος και οι υπόλοιποι;


«Η ομάδα μετά τις αποχωρήσεις έμεινε ορφανή, κόπηκε στα δύο. Επομένως η παρουσία του Καφέ, του Δέλλα, του Λυμπερόπουλου, του Γεωργέα, του Γκουντγιόνσεν, τόσο έμπειρων παικτών, είναι ζωτικής σημασίας. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να υπερασπιστούμε με τιμή, με όρεξη και αξιοπρέπεια τη φανέλα της ΑΕΚ, που έχει μεγάλη ιστορία και αξία. Αυτός πρέπει να είναι ο πρώτιστος στόχος μας προτού καν σκεφτούμε την κατάκτηση τίτλων. Αυτό που πρέπει να έχουμε ξεκάθαρα κατά νου, είναι πως πρέπει να τιμήσουμε την φανέλα μας».

Το ότι δεν υπάρχουν ντέρμπι στο ξεκίνημα είναι καλό για εσάς;

«Ποτέ δεν έδινα και τόσο μεγάλη σημασία στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας, στο πρωτάθλημα όλοι παίζουν μ' όλους. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε καλά και να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα ακόμη καλύτερα».

Ποιος είναι ο στόχος για τη φετινή ΑΕΚ;

«Όπως βλέπετε δεν προσπαθώ να εξαπατήσω κανέναν, μιλάω ξεκάθαρα. Δεν διαθέτουμε καλύτερο δυναμικό σε σχέση με την περασμένη σεζόν, ωστόσο ήταν απόλυτη ανάγκη για την επιβίωση του συλλόγου να αποδεσμεύσει παίκτες που είχαν «βαριά» συμβόλαια και να μην προχωρήσει σε μεγάλες μεταγραφές. Εάν δεν γινόταν κάτι τέτοιο, ο σύλλογος δεν είχε μέλλον. Πλέον έχει έρθει η ώρα για περισσότερο συναίσθημα, πρέπει να πούμε «ΑΕΚάρα» πιο έντονα από ποτέ, καθώς την απουσία ποιότητας στο δυναμικό προσπαθούμε να την καλύψουμε με το νεανικό ενθουσιασμό και τη μεγάλη όρεξη.

Σίγουρα πολύ θα ήθελα να είχα αποκτήσει τους παίκτες που είχα στα πλάνα μου, όμως δεν ήταν δυνατόν. Είμαι, ωστόσο, πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να αφήσουμε κατά μέρους τα παράπονα, να παλέψουμε κατά 200%, εάν δώσουμε το 100% θα μείνουμε τρίτοι, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 200% για να βρεθούμε σε καλύτερη θέση».
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...