Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Νέα χορηγία στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας


Νέα χορηγία στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας
Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας εξεδόθη η κάτωθι ανακοίνωση:

Έναν ακόμη χορηγό αποκτά η ΕΠΣ Ηλείας, που κινείται πολύ δυναμικά σε αυτό τον τομέα. Έτσι μετά τις τελευταίες χορηγίες που έκλεισε πρόσφατα (Γιάννης Βέρροιος, άρτος, καφέ, γλυκό - εταιρία ταχυμεταφορών ACS - Αφοι Ζούβελα και Νίκος Μπακοβασίλης) το πρωί του Σαββάτου το Δ.Σ. αποφάσισε να δεχτεί και την χορηγία της εταιρίας γαλακτοκομικών προϊόντων «ΦΑΡΜΑ».

Πρόκειται για μια χορηγία 2.000 ευρώ και αφορά το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ, που θα μετονομαστεί πλέον «παιδικό πρωτάθλημα Γαλακτοβιομηχανία ΦΑΡΜΑ».

Ακόμη στην χθεσινή πρωινή συνεδρίαση του, το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ αποφάσισε να τοποθετήσει στην Β’ Κατηγορία, αντί των ομάδων του Πελοπίου, της ΑΕΝ Ζαχάρως, του Ιονικού Λυγιάς και του Κάστρου, που δεν δήλωσαν συμμετοχή, τις ομάδες του Ηρακλή Πύργου, της Βρίνας, των Λαστείκων και του Σωστίου.

Αν κάποια από τις παραπάνω 4 ομάδες δεν θελήσει να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα, ανάλογα με την περσινή βαθμολογία της Γ’ Κατηγορίας.

Επίσης αποφασίστηκε να καλυφτεί από την Ένωση το κόστος της διεξαγωγής του σεμιναρίου της ΕΔ/ΕΠΣΗ που θα διεξαχθεί στις 4 Σεπτεμβρίου στο ALDEMAR, ενώ ο γεν. γραμματέας κ. Κατσώλης ενημέρωσε τους συμβούλους για την τελευταία αλληλογραφία.
enimerosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...