«Καμπάνα» 70.000 ευρώ στον Γέστε


«Καμπάνα» 70.000 ευρώ στον ΓέστεΗ απερισκεψία του Φραν Γέστε να μην ενημερώσει για την αρθροσκόπηση που έκανε στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βιτόρια θα την πληρώσει αρκετά αρκετά.
Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να μην μείνει άπραγος και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» του επέβαλαν χρηματικό πρόστιμο 70.000 ευρώ.

Η «καμπάνα» αυτή δεν ήταν μόνο για το ταξίδι στην ιδιαίτερη του πατρίδα και στην επέμβαση που έκανε, αλλά και για καθυστερημένη προσέλευση στην προπόνηση. Η εν λόγο παραβίαση έγινε πριν την αναχώρηση του για την Ισπανία και έτσι τα παραπτώματα του έγιναν δύο.

Με την επιβολή του χρηματικού προστίμου στον Ισπανό άσσος, οι Πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν να περάσουν μήνυμα, πως η ανυπακοή προς τον σύλλογο πληρώνεται και μάλιστα πολύ ακριβά.

Στον Ολυμπιακό δεν ήθελαν να περάσουν στα… «ψηλά» το θέμα του Γέστε,  καθώς η στάση που έδειξε τις τελευταίες μέρες και με αποκορύφωμα την αρθροσκόπηση που έκανε, αλλά και με την απολογία του, ενόχλησε αρκετά τους ιθύνοντες της ομάδας.

Αρχικά το ποσό της ποινή του θα ανερχόταν στις 40 και στις 50.000, αλλά  τελικά αποφασίστηκε να ήταν πιο πολύ, καθώς στην ομάδα ήταν εκνευρισμένοι από την στάση του.
tsantiri.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ