Γαστούνη: "Άδειασαν" εργοστάσιο επίπλων


Φωτογραφία αρχείουΔεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο οι κλέφτες στην Ηλεία. Ιδιαίτερα στον κάμπο, όπου έχει μεταφερθεί το ενδιαφέρον των «κυνηγών του χαλκού» και πλέον και λοιπών μετάλλων.


Τις τελευταίες ημέρες «μπούκαραν» σε εργοστάσιο επίπλων το οποίο έχει τεθεί εκτός λειτουργίας από τις αρχές του έτους. Όμως ο εξοπλισμός ήταν μέσα και αυτό μάλλον το γνώριζαν οι δράστες.

Έτσι φρόντισαν να το αδειάσουν. Κατάφεραν να παραβιάσουν τη μια από τις εισόδους και να φτάσουν έως τη ράμπα, που άλλοτε φόρτωναν τα έπιπλα. Εκεί άφησαν το φορτηγό τους και έπιασαν δουλειά. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός του εργοστασίου έφευγε κομμάτι – κομμάτι και μέχρι να ξημερώσει η δουλειά είχε γίνει…

Το πρωί σε έναν έλεγχο που έκανε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, τα «χασε» όταν είδε να λείπουν όλα τα μηχανήματα. Η Αστυνομία κατέγραψε το περιστατικό και ο ιδιοκτήτης τη ζημιά του, που ξεπερνά με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις τις 10.000 ευρώ.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ