Σε ρόλο υπουργείου Παιδείας ο Δήμος Πειραιά


Σε ρόλο υπουργείου Παιδείας ο Δήμος ΠειραιάΤο ρόλο του υπουργείου Παιδείας ανέλαβε ο δήμος Πειραιά, που διένειμε σχολικά βιβλία στους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολείων της πόλης.

Η διανομή σχολικών βιβλίων έγινε με πρωτοβουλία του δημάρχου, Βασίλη Μιχαλολιάκου, που έδωσε εντολή για την εκτύπωση 10.000 αντιτύπων σχολικών βιβλίων, 180 σελίδων το καθένα.

Τα βιβλία περιλαμβάνουν τις πρώτες ενότητες των μαθημάτων, μέχρι δηλαδή να γίνει η οριστική διανομή των σχολικών εγχειριδίων από το υπουργείο Παιδείας.

Ο αριθμός των αντιτύπων που εκτυπώθηκαν καθορίστηκε από το Δήμο Πειραιά σε συνεργασία με τη Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και καλύπτει πλήρως τις ελλείψεις που υπάρχουν στα Γυμνάσια και στα Λύκεια του Πειραιά. Η διανομή των βιβλίων, σε κάθε σχολική μονάδα, θα ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη 11.10/2011, από τα γραφεία των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων.
ΠΗΓΗ: newscode.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ