Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

«Σήκωσαν» ΑΤΜ με 10.000 ευρώ! -Νεότερη ενημέρωση-

«Σήκωσαν» ΑΤΜ με 10.000 ευρώ! -Νεότερη ενημέρωση-
Ολόκληρο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) σήκωσαν άγνωστοι τα ξημερώματα από σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στην Αμαλιάδα!
Το μηχάνημα που ανήκε σε γνωστή τράπεζα, περιείχε μετρητά ύψους 10.000 ευρώ.

Οι δράστες αφαίρεσαν το μηχάνημα και πιθανότατα το φόρτωσαν σε φορτηγό χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.


Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Νεότερη ενημέρωση (10:56): Οι άγνωστοι δράστες κλέβουν το βράδυ αγροτικό όχημα μάρκας Nissan, μεγάλου κυβισμού, από την Γαστούνη (Ο ιδιοκτήτης αντελήφθη την κλοπή μόλις σήμερα το πρωϊ). Με αυτό κατευθύνονται στο super market "Μαρινόπουλος" στην Αμαλιάδα, οπού βρίσκεται ATM της τράπεζας "Εμπορική", μικρότερων διαστάσεων από αυτά που συναντάμε στις τράπεζες.

Σπανε την τζαμαρία, αφαιρούν τον συναγερμό και τον ρίχνουν σε κουβά με νερό για να τον απενεργοποιήσουν, δένουν το μηχάνημα ΑΤΜ με συρματόσκοινο στο αγροτικό, το τραβάνε σπάζοντας έτσι τις 2 μεγάλες βίδες που το συγκρατούν στο έδαφος, το φορτώνουν στο αγροτικό και εξαφανίζονται.

Πριν από ελάχιστα λεπτά το όχημα εντοπίστηκε σε δασική έκταση λίγο πριν την 111, στην Πηνεία. Στην καρότσα του βρέθηκε και το ATM, διαλυμμένο και χωρίς φυσικά τα χρήματα. Άνδρες της Σήμανσης παίρνουν αυτή τη στιγμή αποτυπώματα.

Οι έρευνες συνεχίζονται και για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

ηλειατωρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...