Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους οι αγρότες της Ηλείας


Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους οι αγρότες της Ηλείας
Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους είναι οι αγρότες της Ηλείας. Μπορεί οι καλλιέργειές τους να καταστράφηκαν, όμως ο ΕΛΓΑ υπόσχεται γρήγορες και δίκαιες αποζημιώσεις. 


Κι αυτή τη φορά οι παραγωγοί  έχουν βάσιμες ελπίδες να αποζημιωθούν δεδομένου ότι στο τιμόνι του ΕΛΓΑ βρίσκεται ένας Ηλείος, ο Θοδωρής Σαρρής, ενώ "στα ζεστά" έχει πάρει το θέμα και ο Ηλείος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Κουτσούκος (όπως έγραψε το ΗΤ αμφότεροι βρέθηκαν χθες στην Ηλεία και περιόδευσαν τις πληγείσες περιοχές).

Εκτός από το επίμαχο ζήτημα των καταστροφών από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις και πλημμύρες ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ είπε ότι και οι πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007  θα αποζημιωθούν εντός του Νοεμβρίου, το αργότερο μέχρι τα Χριστούγεννα.

Τόνισε ακόμη  ότι το πρόγραμμα ΠΣΕΑ που αφορά τους παγετούς του 2008 είναι σε εξέλιξη και στις αρχές του νέου έτους θα ολοκληρωθεί και θα γίνουν οι πληρωμές.

Σημείωσε τέλος ότι οι Ηλείοι βαμβακοπαραγωγοί που είδαν τις καλλιέργειές τους να καταστρέφονται από το πράσινο σκουλήκι, θα αποζημιωθούν με το ίδιο τρόπο που θα αποζημιωθούν οι παραγωγοί βάμβακος στην υπόλοιπη Ελλάδα.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...