Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ο Ολυμπιακός έχασε... δεν κέρδισε ο Παναθηναϊκός

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/10/10/30/215545.jpg?w=400&f=bicubicΣτο «μπλακ άουτ» που έπαθε ο Ολυμπιακός, μετά από το δεύτερο τέρμα που δέχθηκε, απέδωσε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων» ο Νταβίντ Φουστέρ.

«Ο Ολυμπιακός έχασε το παιχνίδι δεν το κέρδισε ο Παναθηναϊκός! Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στο ματς, μέχρι τη φάση του πέναλτι και την αποβολή του Αβραάμ (σ.σ. Παπαδόπουλου)», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μετά το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Μιραλάς στο 37’, όμως με πρωταγωνιστή τον Σισέ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ μέσα σε επτά λεπτά (57’ και 63’) το «τριφύλλι» έκανε την ανατροπή φτάνοντας στο 2-1.

«Μέχρι και το τελευταίο λεπτό, προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ισοφάριση. Ακόμα κι έτσι είμαστε πρώτοι. Έχει αρκετό δρόμο το πρωτάθλημα», κατέληξε.

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...