Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ανθρωποκυνηγητό στον κάμπο


Ανθρωποκυνηγητό στον κάμπο
Πιθανόν τσιγγάνοι είναι οι δράστες κλοπής σε ξύλινο παράπηγμα στην Κεραμιδιά Αμαλιάδας, οι οποίοι και καταδιώχθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Βάρδας, την Παρασκευή το απόγευμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες γέμισαν το αυτοκίνητό τους με αντικείμενα αξίας που αφαίρεσαν από ξύλινο παράπηγμα– αποθήκη στην περιοχή της Κεραμιδιάς. 

Μεταξύ αυτών, αλυσοπρίονα, ηχητικός εξοπλισμός και μια σιδερένια ξυλόσπομπα, συνολικής αξίας 3.700 ευρώ.

Το αυτοκίνητο των δραστών εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και τότε ξεκίνησε καταδίωξη στους δρόμους του Ηλειακού κάμπου. 

Οι κλέφτες κατευθύνθηκαν προς το Πηγάδι Τραγανού και κάπου εκεί σταμάτησαν αφού έβλεπαν πως δεν μπορούσαν να ξεφύγουν από την Αστυνομία. Παράτησαν το αυτοκίνητο τους και χάθηκαν στο σκοτάδι.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο όχημα μερικά από τα κλοπιμαία ,τα οποία και παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη τους. Από τις πινακίδες εντόπισαν στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν οι δράστες, ο οποίος και αναζητείται.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...