Άλλοι σκάβουν κι άλλοι κλέβουν!
Επικαιρότητα ( 20/10/2010 21:25 )
Άλλοι σκάβουν κι άλλοι κλέβουν!
Την ώρα που κυνηγοί θησαυρών επενδύουν χρόνο και χρήμα για μια ευκαιρία να πλουτίσουν, κάποιοι διαλέγουν τον… εύκολο δρόμο, προτιμώντας την τακτική των πειρατών, δηλαδή τα λάφυρα!
Η λεία των διαρρηκτών που μπήκαν σε διαμέρισμα στο κέντρο του Πύργου, σήμερα το πρωί, ήταν χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ!

Οι επιτήδειοι μπήκαν ανενόχλητοι στο “τυχερό” διαμέρισμα του 4ου ορόφου πολυκατοικίας, αφού πρώτα είχαν ξαφρίσει ένα δαχτυλίδι και 2.000 ευρώ από άλλα δύο διαμερίσματα του από κάτω ορόφου.

Οι επιδρομές, όμως, δεν περιορίζονται στον Πύργο, αφού και στη Σκαφιδιά  έγινε διάρρηξη σε ένα σπίτι σήμερα τα ξημερώματα, ενώ οι ιδιοκτήτες κοιμόντουσαν μέσα!

Οι θρασύτατοι διαρρήκτες έκλεψαν 360 ευρώ σε μετρητά και είδη ένδυσης, ενώ  εικάζεται πως ήταν οι ίδιοι που μπήκαν σε δεύτερο σπίτι λίγο αργότερα, απ’ όπου έφυγαν με άδεια χέρια, καθώς έγιναν αντιληπτοί.

Η "δραστηριότητα" κάποιων κλεφτών επεκτάθηκε και σε δημοτικό σχολείο,στο 6ο Αμαλιάδας, απ' όπου οι δράστες απέσπασαν δύο ηχεία που βρίσκονταν στο σχολικό προαύλιο χώρο.

Άντε να μαζευτούν στην τάξη τώρα οι μικροί μαθητές, που δεν θα ακούγεται το κουδούνι!




ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ