Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Και ξαφνικά... τζάμπολ

Οι ομάδες «σπάνε» την απεργία των παιχτών

Την ώρα που ο ΠΣΑΚ έχει συνάντηση με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, η μία ομάδα πίσω από την άλλη δηλώνει έτοιμη για τζάμπολ το σαββατοκύριακο και το πρωτάθλημα της Α1... αρχίζει!

Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Πανελλήνιος, Μαρούσι, Κολοσσός Ρόδου, Περιστέρι, Καβάλα και Ίκαρος Καλλιθέας με σημερινές ανακοινώσεις τους γνωστοποίησαν τις προθέσεις τους να βρίσκονται στο παρκέ για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΑΕΚ και Άρης δεν έχουν προβεί σε ανάλογη κίνηση, αλλά οι ανακοινώσεις τους για τη διάθεση των εισιτηρίων εμμέσως πλην σαφώς στέλνουν το «μήνυμα», ενώ το ίδιο ισχύει από χθες και για τον Ηρακλή.

Ο Παναθηναϊκός, που το βράδυ αγωνίζεται στη Βαλένθια για την Ευρωλίγκα, o ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχονται οι «πράσινοι» στην πρεμιέρα, καθώς κι ο Ηλυσιακός είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν επισημοποιήσει τη θέση τους.

Όλα αυτά λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΠΣΑΚ πως «ο αγώνας μας συνεχίζεται» κι ενώ αντιπροσωπεία του είχε το απόγευμα (σ.σ. άρχισε στις 6μ.μ.) συνάντηση με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργο Νικητιάδη.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...