Κλειστά για δυο μέρες τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ
Κοινωνία ( 25/11/2010 09:11 )
Κλειστά για δυο μέρες τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ
Ούτε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Ηλεία δεν είναι ανοιχτό, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, εξαιτίας της συμμετοχής των πρακτόρων στην 48ωρη πανελλαδική απεργία που αποφάσισε για σήμερα Πέμπτη...
...και αύριο Παρασκευή η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ.

Χθες το μεσημέρι οι πράκτορες της Ηλείας είχαν γενική συνέλευση και αποφάσισαν την καθολική συμμετοχή τους στην απεργία.

Οι πράκτορες ζητούν μεταξύ άλλων κατάργηση της υποχρέωσης τήρησης βιβλίων, άμεση κατάθεση της Νομοθετικής ρύθμισης που κατοχυρώνει το περιεχόμενο των Συμβάσεων, αποκλειστική διάθεση όλων των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ ΑΕ μέσα από τα πρακτορεία, άμεση ανανέωση και βελτίωση των υφισταμένων παιχνιδιών, με ανταγωνιστικούς όρoυς καθώς και επαναδιαπραγμάτευση της Σύμβασης με τον ΟΤΕ και άμεση απόδοση του 35% από την ΟΠΑΠ ΑΕ.

Διεκδικούν ακόμη την καταβολή ενός ευρώ ανά εκκαθαριστικό ανά πράκτορα το οποίο θα παρακρατείται από τα μέλη των σωματείων (μέλη της Ομοσπονδίας) μέσω του μηχανογραφικού συστήματος του ΟΠΑΠ και θα αποδίδεται στην Ομοσπονδία, για ενίσχυση της οικονομικής της αυτοτέλειας.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ