Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Δημόπουλος: Έδωσαν 80 εκατ. και έφτιαξαν μικρή ομάδα!




Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκός, Χρήστος Δημόπουλος μίλησε για την τραγική εικόνα του Παναθηναϊκού με αφορμή το ματς με την Μπαρτσελόνα και κατέκρινε την κίνηση του Πατέρα να δώσει το περιβραχιόνιο στον Σισέ.

Με δηλώσεις του στον Sentra 103,3 ο Χρήστος Δημόπουλος αναφέρθηκε αρχικά στο χθεσινό ματς με την Μπαρτσελόνα: “Αυτή η ομάδα δεν παίζεται. Ο Παναθηναϊκός κατέβηκε να μην φάει 4-5 γκολ και παραπάνω.
 
Δεν μπορούσαν να αλλάξουν ούτε πάσα. Η Μπαρτσελόνα έχει παικταράδες, ό,τι ώρα ήθελαν έβαζαν γκολ και τελικά σταμάτησαν στα τρία. Αν ο Σισέ έκανε το γκολ στο ξεκίνημα, δεν θα άλλαζε το σκορ, αλλά θα είχε ευχαριστήσει τον κόσμο”.
 
Για την φετινή παρουσία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη είπε: “Η ομάδα έχει ιστορία στην Ευρώπη, έχει παίξει φοβερή μπάλα και έχει αποκλείσει αντίπαλους και αντίπαλους.
 
Τώρα, δεν προσφέρει τα αναμενόμενα, εκτός από 2-3 παίκτες. Έδειχνε μια μικρή ομάδα. Μπήκε στο γήπεδο για να περάσει το 90λεπτο. Δεν είχε παίκτες-προσωπικότητα. 
 
Εντάξει, η Μπαρτσελόνα είναι ανώτερη, αλλά παίξε κι εσύ για τον κόσμο
 
. Ο Παναθηναϊκός ήταν απρόσωπος, ανοργάνωτος και ο κάθε παίκτης έλεγε να φύγει η μπάλα από μένα μην βρω τον μπελά μου. εν έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο. 
 
Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δεν μπορούμε να πούμε φταίει ο Νιόπλιας ή ο άλλος. Έδωσαν 80 εκατ. ευρώ σε δύο χρόνια και δεν έχουν φτιάξει ομάδα. 40 εκατ. ευρώ είναι το μπάτζετ δέκα ετών στην Κοπεγχάγη. Τόσο ξέρουν οι παίκτες τόσο παίζουν. Δεν μπορούνε παραπάνω”.
 
Η σύγκριση με τον Ολυμπιακό: “Ο Παναθηναϊκός είναι τραγικός και βγαίνουν και λένε έχουμε ομαδάρα και τέτοια. Αν δεν δεις τα λάθη σου πώς θα βελτιωθείς; Χθες ο Ολυμπιακός είχε 45 λεπτά στην Κρήτη και «καθάρισε» το ματς, ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε. Δεν έχει ομάδα. Αν εξαιρέσεις τους Σισέ, Βύντρα και Καραγκούνη”.
 
Το περιβραχιόνιο στον Σισέ: “Δεν είναι σοβαρά πράγματα να αφαιρείς το περιβραχιόνιο από έναν παίκτη. Κάντο το καλοκαίρι, αλλά όχι τώρα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που το κρατάνε μέσα τους και θα υπάρχουν τριβές”.
 
Για τη συνέχεια: “Υπάρχουν κορεσμένοι ποδοσφαιριστές, δεν μπορούν να δώσουν άλλα. Χρειάζεται μαχαίρι.
 
Δεν ‘πα να λέγεται τάδε... Παίρνω κεφάλια, φύγε κύριε.
 
Ο Μαρινάκης είπε στον Ολυμπιακό εγώ πάω να πάρω το πρωτάθλημα.
 
Δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικός ούτε ο Ζιλμπέρτο ούτε ο Σαριέγκι, ήρθε και ο Γκοβού με τα προβλήματά του.
 
Δεν θέλω να βλέπω τον Παναθηναϊκό να βολοδέρνει. Αυτοί που κάνουν κουμάντο δεν μπορούν να βρουν τι φταίει ή τα κρατάνε ή θέλουν να περάσει το δικό τους μόνο;”
 
NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...