Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Παιδί γεννήθηκε με κολλημένο το νεκρό αδερφό του, στο στομάχι του


ΔΕΙΤΕ: Πώς ήταν πριν και πώς έγινε μετά

Ο ενός έτους Rishabh Ghimire γεννήθηκε έχοντας κολλημένο το σώμα του νεκρού δίδυμου αδερφού του στο στομάχι του!
Ο νεκρός δίδυμος δεν είχε προλάβει να σχηματιστεί ακόμη και του έλειπε το κεφάλι. Έτσι ο Rishabh κουβαλούσε μαζί του ένα ακέφαλο πλάσμα με τέσσερα άκρα. Και αν το παιδί φαντάζει τέρας για εμάς, στην πατρίδα του, το Νεπάλ, θεώρησαν ότι ο Rishabh είναι ένας μικρός θεός. Άλλοι θεώρησαν τη μητέρα του μάγισσα, η οποία έδωσε ζωή σε ένα τέρας.

Φυσικά, ο μικρός δεν ήταν δυνατόν να ζήσει για πολύ ακόμη με αυτό τον τρόπο. Του ήταν δύσκολο να κινηθεί, να παίξει, καθώς επιβαρύνονταν από το νεκρό σώμα. «Είναι ο μικρός μου βασιλιάς, αλλά δεν μπορεί να φάει και κλαίει συνέχεια», είχε πει η μητέρα του σε μια συνέντευξη, όταν έγινε γνωστό το θέμα. Ευτυχώς γι΄αυτόν, ένας γιατρός από την Αγγλία, ο James Stein, έμαθε για το πρόβλημα και παρακίνησε τους γονείς του παιδιού να προχωρήσουν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, όπως και έγινε.

Η οικογένεια ταξίδεψε μέχρι την Καλιφόρνια για την επέμβαση που άλλαξε τη ζωή του μικρού. Οι γονείς ήταν αγχωμένοι για την έκβαση της εγχείρησης, ενώ ο Rishabh δε σταμάτησε να κλαίει, όταν αποχωρίστηκε για πρώτη φορά τη μητέρα του για να χειρουργηθεί.

Πλέον ο μικρός έχει μια φυσιολογική ζωή και μόνο λίγες ουλές από το χειρουργείο θυμίζουν πώς είχε γεννηθεί. Στατιστικά, κάθε χρόνο γεννιούνται 200.000 παιδιά με παρόμοιο πρόβλημα.



Πριν την επέμβαση...



Μόνο λίγες ουλές έχουν μείνει
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...