Ο πρόεδρος ήταν απασχολημένος…



Ο πρόεδρος ήταν απασχολημένος…
Το ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ήταν το πρώτο μέσο ενημέρωσης του νομού που μετέδωσε άμεσα την είδηση της ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Γιώργου Κοντογιάννη, μόλις πέντε λεπτά μετά την αποχώρησή του από το βήμα της Βουλής.
Αναζητήσαμε λίγο αργότερα τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Γεώργιο Χήνο για μια πρώτη δήλωση.

Η πρώτη κλήση προς το κινητό του έγινε στις 14:29 και η δεύτερη στις 20:24. Και οι δύο αναπάντητες. Η τρίτη μας απόπειρα ήταν στις 20:30, στο σταθερό τηλέφωνο της Ν.Ε., αυτού του μεγάλου κόμματος που βρίσκεται στην Αξιωματική Αντιπολίτευση της χώρας μας και μέχρι πριν ένα χρόνο κυβερνούσε.

Η κυρία που ευγενικά μας απάντησε, μας ενημέρωσε ότι ο κ. πρόεδρος είναι απασχολημένος, καθώς συνεδριάζει η Ν.Ε. (ή ΝΟΔΕ, όπως επίσης λέγεται). Μας ζήτησε τηλέφωνο και προσωπικά στοιχεία και της τα δώσαμε, με την παράκληση να ενημερώσει τον κ. πρόεδρο ώστε αυτός να επικοινωνήσει μαζί μας. Άλλωστε, δεν είναι παρά ελάχιστες οι φορές που διανοηθήκαμε να ταράξουμε την εσωκομματική ηρεμία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να ενημερώσουμε τους πολίτες αυτού του τόπου για τα τεκταινόμενα.

Ο κ. πρόεδρος, ωστόσο, ουδέποτε μας τηλεφώνησε ώστε να πάρουμε τις πληροφορίες που θέλαμε για να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κ. Χήνος μας αγνόησε επιδεικτικά και στις τρεις απόπειρες που κάναμε για να επικοινωνήσουμε μαζί του.

Γιατί άραγε να έκανε κάτι τέτοιο, όταν η ΝΟΔΕ έβγαλε ανακοίνωση την οποία διοχέτευσε σήμερα στον τοπικό Τύπο; Εκτός και δεν έχουν αντιληφθεί ότι αυτό που αποκαλούμε ενημέρωση και πληροφόρηση της κοινής γνώμης, έχει πια πλατύνει τόσο πολύ, μα τόσο πολύ, που πρέπει κάποτε να το προσέξουν…

ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ