Τιμωρία μέχρι και δύο αγωνιστικών

Ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει τη συμπεριφορά των οπαδών του

Σοβαρός είναι ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας του Παναθηναϊκού από την ΟΥΕΦΑ, βάσει της έκθεσής της, για όσα έγιναν στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, γίνεται αναφορά στη χρήση λέιζερ, φωτοβολίδων και κροτίδων, ενώ δεν περνά απαρατήρητη και η εισβολή του οπαδού ο οποίος έτρεχε εντός αγωνιστικού χώρου και πλησίασε τον Λιονέλ Μέσι κάνοντάς του χειρονομίες.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας είναι υπότροπος από τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε, ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο της τάξης των 100.000 ευρώ και μία αγωνιστική τιμωρίας της έδρας του με διετή αναστολή.

Αν οι φόβοι επαληθευτούν τότε είναι ορατός ο κίνδυνος τιμωρίας με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών ενώ σε, ακραία μεν, αλλά όχι αμφίβολη δε, περίπτωση που η ΟΥΕΦΑ εξαντλήσει… τα περιθώρια υπάρχει και το ενδεχόμενο ποινής δύο αγωνιστικών στους «πράσινους».

Πηγή: gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ