Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Αντιδράσεις για ανεξαρτητοποίηση Κοντογιάννη


Αντιδράσεις για ανεξαρτητοποίηση Κοντογιάννη
Ακροβολισμός των δύο βουλευτών, όσο "συστεγάζονταν" στη ΝΔ. Τυχαίο; Δε νομίζω!
Σταχυολογούμε κάποιες από τις πρώτες αντιδράσεις που προκάλεσε, σε τοπικό επίπεδο, η χθεσινή αποχώρηση του βουλευτή Ηλείας Γιώργου Κοντογιάννη από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Με τον βουλευτή Κώστα Τζαβάρα να ρίχνει το πιο βαρύ φαρμάκι, λέγοντας, από βήματος Βουλής: «Σήμερα διαπιστώνω ότι η ανεξαρτητοποίηση, η οποία αποτελεί υποχώρηση στις απαιτήσεις των δυνάμεων που υποστηρίζουν το Μνημόνιο, είναι η μεγαλύτερη ντροπή.

Τους καθιστά ιστορικά υπόλογους και πολιτική θεραπαινίδα οικονομικών συμφερόντων...». Βέβαια, οι σχέσεις των δύο βουλευτών και εντός της ΝΔ δεν ήταν καθόλου αρμονικές, οπότε η έκρηξη Τζαβάρα αποτυπώνει και αυτό το κλίμα.

Ο πολιτευτής Θεόδωρος Βλαγκούλης, δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι «τα δεκανίκια έχουν κοντά ποδάρια τα οποία είναι εύθραυστα και δεν αντέχουν σε δύσκολες και κρίσιμες περιόδους, αναζητώντας και πάλι νέα δεκανίκια, αγνοώντας τις συνέπειες, την εντιμότητα αλλά και την βούληση των πολιτών».

Τέλος, ο τέως πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Μενέλαος Παπασωτηρίου, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του COSMOS TV, τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Κοντογιάννης δεν στήριξε την επιλογή της ΝΔ στις εκλογές για τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας και έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στο εκλογικό αποτέλεσμα.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...