«Λίφτινγκ» στην Αρχαία Ολυμπία



«Λίφτινγκ» στην Αρχαία Ολυμπία
Και η Αρχαία Ολυμπία συγκαταλέγεται στους αρχαιολογικούς χώρους που το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού σκοπεύει να κάνει παρεμβάσεις «λίφτινγκ» με αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Το ΥΠΠΟΤ  υπόσχεται να αλλάξει την εικόνα σε 176 µουσεία και αρχαιολογικούς χώρους ανά την Ελλάδα, στα οποία υπάρχει εισιτήριο εισόδου.

Και µε 20 εκατ. ευρώ – 15 εκατ. από χορηγίες και 5 εκατ. από το ΕΣΠΑ – προγραµµατίζει µέσα στην επόµενη τριετία να µεταµορφώσει κατά το δυνατόν τις υπηρεσίες που παρέχονται στους 8 εκατ. επισκέπτες των ελληνικών µουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

Μάλιστα η Ολυμπία μπαίνει σε σειρά προτεραιότητας ως χώρος με μεγάλη επισκεψιμότητα. Το πρώτο βήµα για την αναβάθµιση θα γίνει από τον Απρίλιο οπότε θα είναι έτοιµα τα ενηµερωτικά φυλλάδια για κάθε αρχαιολογικό χώρο σε συνεργασία µε τον ΕΟΤ, καθώς 35 χώροι δεν διαθέτουν καθόλου ενηµερωτικό υλικό, ενώ ακόµη και τα υπάρχοντα επικαιροποιούνται και επανασχεδιάζονται.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ