Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Το γκάλοπ… σήκωσε τους βουλευτές


Το γκάλοπ… σήκωσε τους βουλευτές
Γκάλοπ μαθαίνουμε ότι έκανε πριν μέρες το ΠΑΣΟΚ, όπου μεταξύ των ερωτημάτων που έθετε στους πολίτες ήταν αν οι βουλευτές στηρίζουν ενεργά τους συνδυασμούς που στηρίζει το κόμμα στις εκλογές της αυτοδιοίκησης.
Αφορμή για να γίνει αυτό το γκάλοπ σε αρκετές περιφέρειες ήταν η «γκρίνια» από μεριάς υποψηφίων (υπήρξε και στην Ηλεία περίπτωση) ότι οι βουλευτές δεν στηρίζουν, τουλάχιστο όσο θα έπρεπε, τους συνδυασμούς.

Όταν άρχισε να διεξάγεται το γκάλοπ (που ζητούσε παρακαλώ και ονόματα βουλευτών που δεν στηρίζουν) φαίνεται ότι… έπεσε «σύρμα» σε πολλούς βουλευτές, οι οποίοι άφησαν τα «Ντα Κάπο» και τις Εκάλες και κατέβηκαν στον «Μπύθουλα» της αυτοδιοίκησης.

Αλλά, τι τα θέλει το ΠΑΣΟΚ τα γκάλοπ; Οι βουλευτές γνωρίζουν πολύ καλά να ελίσσονται και να κάνουν τελικά τα δικά τους. Μόνο που, αν κάποιος δήμος δεν εκλέξει «πράσινο» υποψήφιο ενώ ήταν καταπράσινος στις περσινές εκλογές, δεν θα φταίει απαραίτητα το Μνημόνιο ούτε ο υποψήφιος…
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...