Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Οι τυχεροί των δημοτικών εκλογών

Τέσσερις δήμοι «γνωρίζουν» ήδη τους δημάρχους τους που θα αναδείξουν, και επίσημα, οι κάλπες της ερχόμενης Κυριακής στις 7 Νοεμβρίου.


Δεν πρόκειται για άλλο ένα φαινόμενο διαφθοράς που συνηθίζουμε να ακούμε σε προεκλογικές περιόδους. 

Ο λόγος είναι ότι οι υποψήφιοι που διεκδικούν το δημαρχιακό θώκο είναι και οι μοναδικοί. Δεν έχουν αντιπάλους σε αυτήν την αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών.

Έτσι λοιπόν το βράδυ της 7ης Νοέμβριου όταν οι κάλπες θα έχουν πια κλείσει και θα έχει έχουν παραχωρήσει τη θέση τους στην καταμέτρηση των ψήφων που θα αναδείξει τον επόμενο δήμαρχο, οι τέσσερις αυτοί υποψήφιοι θα είναι από τους προνομιούχους εκείνους που δεν θα αγωνιούν για τα αποτελέσματα. Η κάλπη θα δείξει ένα όνομα. Το δικό τους.

Ποιοι είναι οι τέσσερις «τυχεροί» δήμαρχοι;

1. Ο κ. Στρατής Λαμπάκης, ο νυν πρόεδρος της κοινότητας Γαύδου, είναι και μοναδικός υποψήφιος για το δήμο Γαύδου, στο νομό Χανίων της Κρήτης.

2. Ο κ. Χαράλαμπος Μακρής, ο νυν πρόεδρος κοινότητας Αγίου Ευστρατίου, μοναδικός υποψήφιος για το δήμο Άη Στράτη, στη Λήμνο.

3. Ο κ. Ελευθέριος Παπακαλοδούκας, ο νυν δήμαρχος Σύμης, που έχει ήδη λάβει τη λαϊκή εντολή και όπως φαίνεται θα τη διατηρήσει.

4. Ο κ. Ευάγγελος Κόττορος, νυν κοινοτάρχης στο Αγαθονήσι, που σχεδόν αυτόματα αναβαθμίζεται σε δήμαρχο του ακριτικού νησιού.

Όπως και να ‘χει, εμείς ευχόμαστε σε όλους Καλή Επιτυχία που την έχουν σίγουρη!


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...