Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τι ισχύει με τη ρήτρα του Μιραλάς

Οι προσεχείς μέρες πρόκειται να είναι κρίσιμες για το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό με μία αγγλική ομάδα να φαίνεται πως μπαίνει... σφήνα και με τις ουσιαστικές εξελίξεις να μεταφέρονται ύστερα από τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως θέλει να μείνει στον Πειραιά.
 
Για τον Κέβιν Μιραλάς οι πληροφορίες αναφέρουν πως αποτελεί μεταγραφικό στόχο αγγλικής ομάδας, κάτι που μπορεί να... ανακατέψει την τράπουλα σχετικά με το θέμα της παραμονής του στον Ολυμπιακό. 
 
Παράλληλα ο μάνατζέρ του Μιραλάς, Κριστόφ Ανροτό, έβγαλε στην δημοσιότητα πως υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον Ολυμπιακό.
 
Για την ακρίβεια λοιπόν αν υπάρξει ομάδα που θα προσφέρει το καλοκαίρι 4,2 εκατ. ευρώ θα μπορέσει να τον αποκτήσει. 
 
Υπενθυμίζεται βέβαια ότι η ρήτρα του παίκτη για να αποκτηθεί από τους Πειραιώτες είναι 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά τον Γενάρη και όχι το καλοκαίρι, καθώς δεν θα είχε νόημα να καταβάλουν οι «ερυθρόλευκοι» το μεγάλο αυτό ποσό τώρα τον Γενάρη καινα έρθει μια άλλη ομάδα να πληρώσει περισσότερα και να τον πάρει, εφόσον βέβαια ο παίκτης το επιθυμεί.
 
Πάντως το θετικό είναι πως η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον εκπρόσωπο του παίκτη και τον Ολυμπιακό έχει λάβει τέλος. Από εκεί και πέρα οι Πειραιώτες μπορούν να κερδίσουν για τα καλά τις εντυπώσεις, με το δώσουν το ποσό των 230.000 ευρώ.Εξ αυτών οι 30.000 είναι το ποσοστό του ατζέντη για την μεταγραφή και οι 200.000 ευρώ προορίζονται για τον πατέρα του παίκτη. 
 
Είναι χρήματα που συμφώνησε να δώσει ο Ολυμπιακός για τον δανεισμό του παίκτη από την Σεντ Ετιέν και τα οποία χρωστούσαν οι Γάλλοι στον παίκτη, από την περασμένη σεζόν.
 
Ο ίδιος θέλει να μείνει
Ο Μιραλάς από μέρους του επιθυμεί να μείνει στον Ολυμπιακό. Του αρέσει πολύ ο τρόπος ζωής στην Ελλάδα ενώ γενικά είναι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία του στον πειραϊκό σύλλογο. Φυσικά σημαντικό ρόλο έχει παίξει γι' αυτόν το γεγονός πως έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
 
Μετά τον Πανιώνιο τα νεότερα.
Από εκεί και πέρα οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες για το ζήτημα του Μιραλάς. Οι ουσιαστικές εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, πλην όμως ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει αντιπάλους στην διεκδίκηση της υπογραφής του παίκτη, που έχει εντυπωσιάσει αρκετές ξένεις ομάδες με τις πολύ καλές του εμφανίσεις.
24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...