Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Με δύναμη κόντρα στην ποιότητα

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/c235a232193b6c66b21f7058d5cb5d02_L.jpg?1290601470?1290601470?1290601470Ο Νικόλας Βασιλαράς αναλύει στο blog του στο gazzetta πώς πρέπει να αντιμετωπίσει ο απόψε ο Παναθηναϊκός την Μπαρτσελόνα και τονίζει ότι πρέπει να αντιπαρατάξει τη δύναμη κόντρα στην ποιότητα....

Εννοείται πως κανείς δεν μπορεί να ξέρει πώς θα πάει το βραδινό παιχνίδι.
 
Όπως επίσης εννοείται πως δεν εξαρτάται και από τον Παναθηναϊκό, ε; Θέλω να πω ότι αν οι Πράσινοι παίξουν στο μάξιμουμ και οι Καταλανοί το ίδιο, το ματς δεν μπορεί να έρθει τίποτα άλλο από διπλό. 
 
Το θέμα όμως είναι να το ΠΑΙΞΕΙΣ. Και παράδειγμα προς αποφυγή -διότι είναι και το μόνο συγκρίσιμο- δεν αποτελεί ούτε το εντός με την Κοπεγχάγη ούτε με τη Ρούμπιν, αλλά αυτό στο Καμπ Νου.
Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Παναθηναϊκός έφαγε πέντε γκολ. Τόσα φυσικά και θα μπορούσε να φάει ακόμη κι αν τα έδινε όλα μέσα στο γήπεδο, κάτι ωστόσο που δεν έγινε, γι’ αυτό και ξενέρωσε ο κόσμος του.
 
Στο ματς αυτό οι παίκτες του Τριφυλλιού μπήκαν μέσα λες και πήγαιναν να ζητήσουν… αυτόγραφα από τους αντιπάλους τους και ντρέπονταν όχι φάουλ να τους κάνουν, αλλά να τους πλησιάσουν στα 2 μέτρα. Αν πας έτσι και απόψε πέταξε το πουλάκι.
 
Το θέμα λοιπόν, όπως συμφωνούσα το πρωί και με ένα φίλο μου που το συζητάγαμε, είναι να τους ρίξεις και καμιά κλοτσιά. Δεν είπαμε να τους πάρουν με τα φορεία, ωστόσο, καλώς ή κακώς ο μόνος τρόπος για να τους κοιτάξεις στα μάτια είναι να αντιπαραθέσεις τη δύναμή σου στην ποιότητά τους.
 
Εφόσον συμβεί αυτό, τότε μπορεί και να έχεις σοβαρή τύχη να τους κερδίσεις. Δεν είναι κορόιδο ο Μέσι να φάει τα πόδια του όταν ξέρει ότι δεν χάνει την πρόκριση και ότι ακολουθεί το ματς με τη Ρεάλ.
 
Και οι Μαδριλένοι όμως χθες στο χαλαρό πήγαιναν και έριξαν τετράμπαλο στον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ. Γιατί; Γιατί είδαν φως και μπήκαν. Αν τις αφήσεις αυτές τις ομάδες, ακόμη και στο ρελαντί μπορούν να σε διασύρουν.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού λοιπόν περιμένει απόψε να δει μάτια που να γυαλίζουν. Να δει έντεκα καμικάζι να οργώνουν το γήπεδο, να μην υστερήσει και να μην περπατάει ΚΑΝΕΙΣ. 
 
Αν συμβεί αυτό, μπορεί να δούμε και… τίποτα άλλο! Και να είναι σίγουροι οι παίκτες ότι ο κόσμος θα τους το αναγνωρίσει.
 
Ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και όχι οι γραφικοί που αν χάσεις θα σου πουν «σε άφηναν και δεν μπορούσες» ή αν κερδίσεις θα συμπεράνουν πως «δεν ήθελε η Μπαρτσελόνα, πάλι χάλια ήσουν». Αυτά τα νούμερα είναι απλά για να χαλαρώνουμε γελώντας μαζί τους και να περνάμε την ώρα μας. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό…

gazzeta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...