Βγάζει τα πράσινα, προβάρει τα κόκκινα ο Σαμαράς

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/10/11/24/190010.jpg?w=400&f=bicubicΔεν πρόκειται να παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα παίκτης της Σέλτικ ο Γιώργος Σαμαράς. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει... το «Skysports.com», σύμφωνα με το οποίο, δεν αποκλείεται επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι η Λίβερπουλ, όπου αγωνίζεται και ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Το δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας αναφέρει πως έχει ήδη υπάρξει μια πρώτη επαφή με τον τεχνικό διευθυντή των «κόκκινων», Εδουάρδο Μάτσια, από τη στιγμή που έγινε αντιληπτό πως ο Σαμαράς δεν «καίγεται» για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «καθολικούς», το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Εκτός της Λίβερπουλ, ενδιαφέρον για τον Έλληνα επιθετικό φαίνεται να υπάρχει και από δύο ισπανικές ομάδες, ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα τη στάση που θα κρατήσει η διοίκηση της Σέλτικ. Αν δηλαδή θα προχωρήσει σε πώληση του ποδοσφαιριστή την προσεχή μεταγραφική περίοδο ώστε να κερδίσει χρήματα ή θα τον κρατήσει με κίνδυνο να φύγει το καλοκαίρι χωρίς κανένα αντίτιμο.


24ΩΡΟ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ