Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Εύσημα Μέρκελ στην κυβέρνηση


Εύσημα Μέρκελ στην κυβέρνησηΕύσημα στην ελληνική κυβέρνηση για τις προσπάθειες που καταβάλλει προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση απένειμε η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ μιλώντας στη γερμανική Βουλή.

Όπως ανέφερε, αν η Γερμανία είναι το «πρότυπο» της αυστηρής δημοσιονομικής πειθαρχίας, η Ελλάδα είναι το παράδειγμα για το τι πρέπει να κάνει μια χώρα προκειμένου να επιστρέψει στην οδό της αρετής, δηλαδή τη δημοσιονομική σταθερότητα.

Αναφερόμενη ειδικότερα στις προσπάθειες τις κυβέρνησης, σημείωσε πως αυτές «επιβραβεύτηκαν» στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτό είναι δείγμα ότι «ο λαός θέλει να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους, δεν θέλει στρουθοκαμηλισμούς, αλλά θέλει να παίρνονται οι αποφάσεις που απαιτούνται» πρόσθεσε.

Η καγκελάριος αναφέρθηκε εκ νέου στην πολιτική, όπως τη χαρακτήρισε, απόφαση του 2000 για ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ. Περιορίστηκε ωστόσο στη διατύπωση ότι «αποδείχτηκε πως ήταν μια περίπλοκη απόφαση» χωρίς τις αναφορές που είχε κάνει στο συνέδριο του κόμματός της στην Καρλσρούη στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας για τη στάση της τότε κυβέρνησης Σρέντερ, αποφεύγοντας έτσι να ρίξει λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης με την Αθήνα.
e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...