Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Έρανος για τους παραγωγούς που "έπιασε" το ΣΔΟΕ


Έρανος για τους παραγωγούς που \"έπιασε\" το ΣΔΟΕ
To ανωτέρω επισύρει πρόστιμο 1600 ευρώ. Έχει και σπανάκι βλέπετε ...
800 ευρώ για ένα ματσάκι μαϊντανό αξίας πενήντα λεπτών και 800 ευρώ για πατάτες αξίας τριών ευρώ, ήταν τα πρόστιμα που καταλόγισε το ΣΔΟΕ κατά την εφοδό του σήμερα το πρωί στη λαϊκή αγορά του Πύργου.
Όπως δήλωσε στο ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ο πρόεδρος του Σωματείου πωλητών αγροτ. προϊοντων λαϊκών αγορών "Η Αναγέννηση" Χρήστος Παναγόπουλος, οι παραγωγοί προτίθενται να προχωρήσουν σε έρανο προκειμένου να συγκεντρώσουν το χρηματικό ποσό που απαιτείται για να πληρωθούν τα πρόστιμα.

Ειδικά στην περίπτωση του νεαρού πωλητή που πουλούσε ματσάκια μαϊντανό, ο κ.Παναγόπουλος μας είπε χαρακτηριστικά ότι τα καθαρά του έσοδα ανέρχονται στα 20 ευρώ όποτε έχει λαϊκή..

. Μετά τα όσα συνέβησαν το πρωί, ο νεαρός παραγωγός είναι σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μας εκμηστυρεύτηκαν συνάδελφοι του.

Αυτό που μας τόνισαν οι παραγωγοί είναι πως, με βάση δημοσιεύματα και διαβεβαιώσεις ιθυνόντων, πίστευαν πως είχε δοθεί "σιωπηρή" μικρή παράταση στην έκδοση αποδείξεων.

Όπως και να 'χει, οι συστάσεις/προειδοποιήσεις σήμερα προς γνώση και συμμόρφωση αντί της επιβολής τεράστιων προστίμων σε μεροκαματιάρηδες αγρότες για ...50 λεπτά του ευρώ, δεν θα έριχναν δα κι έξω τον προϋπολογισμό της χώρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...