Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Γιάφκες με όπλα και έρευνες σε 15 σπίτια σε όλη την Ελλάδα - Επιβεβαίωση Newsit για τη γιάφκα του Πειραιά

- Γιάφκες με οπλισμό σε Νέα Σμύρνη, Πειραιά, Καλλιθέα και Αγρίνιο
- Επιβεβαίωση NewsIt για τη δεύτερη γιάφκα στον Πειραιά με ενοικιαστές 2 ΚΥΠΡΙΟΥΣ φοιτητές
- Οπλοστάσιο για ..πόλεμο βρέθηκε στις γιάφκες - Διαβάστε τη λίστα
- Συλλήψεις από την αντιτρομοκρατική και δεκάδες προσαγωγές από τα Εξάρχεια
- Αντιτρομοκρατική : Ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα τη Δευτέρα στην επέτειο του θανάτου του Α.Γρηγορόπουλου
- Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές προκύπτει διασύνδεση με ''Σέχτα'', ''Πυρήνες'' και την ''6η Δεκέμβρη''


Σοκ προκαλεί το οπλοστάσιο που έκρυβαν οι τρομοκράτες στις γιάφκες της Ν.Σμύρνης και του Πειραιά, καθώς επίσης και σε Καλλιθέα και Αγρίνιο. Έρευνες σε 15 σπίτια σε όλη τη χώρα κάνουν οι αρχές.

Στις δύο πρώτες γιάφκες- που είναι και οι πιο σημαντικές- άντρες της αντιτρομοκρατικής ανακάλυψαν 3 υποπολυβόλα, εκ των οποίων τα δύο τύπου Scorpion, 7 πιστόλια, 3 πολεμικά καλάσνικοφ, γεμιστήρες, πολλά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 50 κιλά εργοστασιακό anfo που αποτελεί εκρηκτική ύλη, 4 χειροβομβίδες και 200 γραμμαρια ΤΝΤ.

Δεν έχει γίνει ακόμα επισήμως  γνωστό το όνομα της τρομοκρατικής οργάνωσης της οποίας η γιάφκα και ο οπλισμός ανακαλύφτηκε σε υπόγειο γκαράζ διόροφου κτίσματος στην οδό Καισαρείας στη Ν.Σμύρνη αλλά και στη γιάφκα στον Πειραιά, όμως οι πρώτες διαρροέςαπό την αστυνομία κάνουν λόγο για διασύνδεση τόσο της Σέχτας Επαναστατών όσο και για τη Συνωμοσία πυρήνων της Φωτιάς αλλά και για την ''6η Δεκέμβρη",που είχε χτυπήσει στη Βουλή και στη Γενική Γραμματεία Τύπου.

Από την αντιτρομοκρατική διοχετεύεται η πληροφορία πως οι τρομοκράτες ετοίμαζαν χτύπημα τη Δευτέρα,  την ημέρα της επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, κάτι που τους προκύπτει από το ότι στη γιάφκα της Ν.Σμύρνης οι συλληφθέντες πιάστηκαν με βαλίτσα που περιείχε όπλα,μεταξύ των οποίων καλάσνικοφ, αλλά και χειροβομβίδες.Για αυτό και μεταφέρονται μέχρι αργά το βράδυ, μέσα σε κούτες ο οπλισμός που βρέθηκε στη γιάφκα.




Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές καθώς ερευνάται εξονυχιστικά στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών όπου μεταφέρθηκε ο οπλισμός που βρέθηκε όπως και ο ρόλος των 7 συλληφθέντων,οι 2 από τους οποίους ήταν ένοπλοι..Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε οι αστυνομικοί ψάχνουν εαν ο οπλισμός που βρέθηκε είχε χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία του αξιωματικού της αντιτρομοκρατικής Ν.Σάββα τον Ιούνιο του 2009 αλλά και στη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Όπως διαρρέεται από αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο εικονιζόμενος Γρηγόρης Τσιρώνης,ο οποίος καταζητείτο ως ο ληστής με τα μαύρα.


Ο καταζητούμενος Γρ. Τσιρώνης. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο καταζητούμενος Γρ. Τσιρώνης. ΦΩΤΟ EUROKINISSI


Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές κατά δεκάδες γίνονται προσαγωγές ατόμων που κινούνται στο χώρο των Εξαρχείων ενώ έγινε γνωστό πως τα όπλα που βρέθηκαν  απεικονίζονταν στη προκήρυξη της οργάνωσης που είχε σταλεί στα ΝΕΑ,μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Οι δρόμοι στον Πειραιά γύρω απο τη γιάφκα έχουν αποκλειστεί. ΦΩΤΟ NEWSIT
Οι δρόμοι στον Πειραιά γύρω απο τη γιάφκα έχουν αποκλειστεί. ΦΩΤΟ NEWSIT

Στο NewsIt μίλησε ο σύζυγος της διαχειρίστριας της πολυκατοικίας στον Πειραιά, στην οδό Πραξιτέλους 42 όπου βρέθηκε και η δεύτερη γιάφκα και αποκαλύπτει πως οι ενοικιαστές παρουσιάστηκαν πριν από 45 ημέρες,ως Κύπριοι φοιτητές και μάλιστα προπλήρωσαν 3 ενοίκια αλλά και τα κοινόχρηστα.





ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT











ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI


ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΝEWSIT

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...