Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ο ηθοποιός από το Νησί που έπεσε σε κατάθλιψη μετά τα γυρίσματα

Μπορεί το «Νησί» να έχει καθηλώσει όλη την Ελλάδα κάθε βράδυ Δευτέρας, όμως για έναν ηθοποιό που συμμετέχει στο σίριαλ, η εμπειρία που πέρασε δεν ήταν από τις... καλύτερες. 
 
Ο ίδιος εξηγεί γιατί… Ο λόγος για τον Μάρτιν Σράντερ ο οποίος ενσάρκωσε στο σίριαλ τον ρόλο του Γερμανού κατακτητή ο οποίος σκότωσε για ένα πακέτο τσιγάρα τον Χανσενικό που κολυμπούσε κάθε βράδυ μέχρι την Πλάκα για να δει την οικογένειά του. Από την ημέρα που προβλήθηκε το επεισόδιο η ζωή του άλλαξε προς το χειρότερο όπως αποκαλύπτει ο ίδιος.
 
Ο ρόλος του τον στιγμάτισε και από εκεί που τα πήγαινε μια χαρά με τους κατοίκους της Ελούντας, τώρα όλοι τον βρίζουν.
 
Όπως εξηγεί ο ίδιος: ''Υποδύθηκα τον Γερμανό στρατιώτη που έρχεται ως κατακτητής στην Κρήτη. Σε μι περιπολία μας ανακαλύψαμε ότι το έσκασε από τη Σπινλόγκα ένας Χανσενικός και προσπαθούσε να ξεφύγει μέσω θαλάσσης.
 
Εγώ βάζω στοίχημα ένα πακέτο τσιγάρα με τον αξιωματικό ότι θα τον σκοτώσω με τρεις σφαίρες. Ο φυγάς έπεσε με την τρίτη σφαίρα. Από τη στιγμή που προβλήθηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο έγινε η ζωή μου κόλαση.
 
Το τι λόγια ακούω δεν μπορώ να σας περιγράψω. Δεν άντεξα και έπεσα σε κατάθλιψη και κατέφυγα σε ελαφρά ηρεμιστικά για να βρω την γαλήνη μου''. 
 
Ο ίδιος όμως δεν το βάζει κάτω και όπως λέει: «Δεν σκέφτομαι να εγκαταλείψω την Κρήτη. Μπόρα είναι και θα περάσει. Με τον καιρό θα καταλάβουν'' λέει ο ίδιος ο οποίος ζει μόνιμα στην Ελούντα και εύχεται σύντομα η μπόρα στη ζωή του να περάσει και να επιστρέψει στις ισορροπίες του.

gossip-tv.gr 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...