Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

LIVE: Kαβάλα - Ολυμπιακός 0-1 (40')

Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καβάλα (19:30, Novasports2). Το live του αγώνα...

Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καβάλα (19:30, Novasports2). Το RedPlanet.gr βρίσκεται στην τοπική πόλη με απεστλαμένο τον Παναγιώτη Γκαραγκάνη, δείτε το live της αναμέτρησης.

To live του αγώνα...

1' Σέντρα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό...


1' Ο Τοροσίδης έκανε μία κούρσα από τα δεξιά, έβγαλε μία παράλληλη συρτή σέντρα, αλλά μάζεψε την μπάλα ο γκολκίπερ Γκαλίνοβιτς.


3' Χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, ο Φουστέρ έβγαλε ωραία μπαλιά από τα αριστερά στον Μιραλάς, ο Βέλγος στράικερ μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τα δεξιά, ήρθε τετ-α-τετ με τον Γκαλίνοβιτς, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης απέκρουσε το σουτ του επιθετικού του Ολυμπιακού.





5' Ο Ιμπαγάσα, σκόνταψε, έπεσε στο χορτάρι, έκοψε αντικανονικά τον παίκτη της Καβάλας, οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν το φάουλ, το οποίο ήταν σε καλό σημείο, αλλά έδιωξε η άμυνα του Ολυμπιακού.


11' Ο Ολυμπιακός πιέζει ψηλά την Καβάλα, έχει την κατοχή της μπάλας, δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό και προσπαθεί κυρίως με μακρινές μπαλιές προς τον Μιραλάς να απειλήσει στην κόντρα.


16' Στο ξεκίνημα του ματς, οι ακραίοι εξτρέμ του Ολυμπιακού, Φετφατζίδης και Ρόμενταλ, ξεκίνησαν σε διαφορετικές πλευρές, αλλά ο  Βαλβέρδε τους ζήτησε να επιστρέψουν στις κανονικές τους, δηλαδή, δεξιά ο Δανός και αριστερά ο 20άχρονος χαφ.


25' Ο Ολυμπιακός έφυγε στην αντεπίθεση, ο Ιμπαγάσα έβγαλε μία υπέροχη κάθετη πάσα προς τα δεξιά με προορισμό τον Ρόμενταλ, αλλά η μπαλιά ήταν δυντή, με αποτέλεσμα να μην την προλάβει ο Δανός εξτρέμ, καθώς ο Γκαλίνοβιτς πρόλαβε και μάζεψε την μπάλα.


* Ο Πάντελιτς έχει σηκωθεί και κάνει προθέρμανση.


30' Ο Τοροσίδης δέχτηκε μία μπαλιά στα δεξιά, κοντρόλαρε την μπάλα, στην κίνηση δοκίμασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, με την μπάλα να περνάει, λίγο, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς.


33' Ωραία ατομική προσπάθεια από τον Βουτσίτσεβιτς, κατάφερε και ξέφυγε από το μαρκάρισμα των Φετφατζίδη και Αβραάμ, γύρισε το σώμα του ωραία με ντρίμπλα, δοκίμασε ένα καλό ψηλοκρεμαστό σουτ, ο Πάρντο ακινητοποιήθηκε, αλλά ευτυχώς για τον Ολυμπιακό, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι των ερυθρολεύκων.


36' Ο Δρόσος έκανε μία ωραία κούρσα από τα αριστερά, ξεπέρασε τον Μοδέστο, δοκίμασε ένα δυνατό σουτ από τα πλάγια, κοντά στην μεγάλη περιοχή του Πάρντο, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.


38' Ωραία συνεργασία μεταξύ των παικτών της Καβάλας, αδράνησε η άμυνα του Ολυμπιακού, ο Πετκάκης δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.


39' Κέρδισε πέναλτι ο Ολυμπιακός! Εκτελεί ο Φουστέρ..




Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Καβάλα (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Ογκμπέτσε, Ντιέ, Βουτσίτσεβιτς, Ντικρόκ, Δρόσος, Ναζλίδης


Aναπληρωματικοί: Βαγιέχο, Σιόντης, Θεοδωρέλλης, Γιάννου, Βισεντίνι, Αλεξάντροβιτς, Ενόκ.


Oλυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Τοροσίδης, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας-Ντουντού, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης-Φουστέρ-Μιραλάς.


Aναλπηρωματικοί: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ουρτάδο, Νέμεθ, Γ. Παπαδόπουλος.


Διαιτητής: Καλόπουλος (Θεσσαλονίκη)


Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονία), Αλεξέας (Μακεδονία)


Tέταρτος: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...