Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Τώρα έκλεψαν 20 κοτόπουλα...

Μόνο για λίγες ημέρες διέκοψαν τις εισβολές σε σπίτια και αποθήκες οι γνώριμοι πια «πεινασμένοι» του νομού ...Ηλείας! Όμως, ανέκαμψαν πιο οργανωμένοι από ποτέ και φαίνεται πως ετοιμάζουν γερό… τσιμπούσι με τα τρόφιμα που έκλεψαν, αφού φρόντισαν να αρπάξουν και τα απαραίτητα υλικά για το… μαγείρεμά τους!
 
Οι δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν μια εξοχική κατοικία στην περιοχή Παλαιόπυργος στο Βαρθολομιό την ώρα που έλειπαν οι ιδιοκτήτες και να αρπάξουν από την αυλή γύρω στα… 20 κοτόπουλα!
 
Δεν έμειναν, όμως, σε αυτά… Μπήκαν μέσα στο σπίτι και άρπαξαν διάφορα κρέατα που βρήκαν στο ψυγείο, καθώς και μπουκάλια με ποτά για να… συνοδεύσουν το γεύμα τους!

Επειδή, προφανώς, δεν είχαν τρόπο να μαγειρέψουν αυτά που έκλεψαν, πήραν μαζί τους και τον… φούρνο μικροκυμάτων! 
 
Και, για να γίνει σωστό γλέντι, άρπαξαν ακόμη και τα… τραπεζομάντηλα του σπιτιού μαζί με ένα σίδερο για να τα… σιδερώσουν, αλλά και δύο στερεοφωνικά και ένα μαγνητόφωνο αυτοκινήτου για να ακούν και τη μουσικούλα τους όσο θα απολαμβάνουν το φαγητό τους στην υγεία του ιδιοκτήτη, που όλα αυτά του κόστισαν γύρω στα 2.000 ευρώ!

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...