Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Εκτέλεσαν 37χρονο από τον Πύργο!

Εκτέλεσαν 37χρονο από τον Πύργο!
Από τον Πύργο κατάγεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της ταυτότητας που έφερε πάνω του, ο 37χρονος που εκτέλεσαν με μαφιόζικο τρόπο χθες βράδυ σε καφετέρια του Παλαιού Φαλήρου δύο άγνωστοι.
Οι δύο εκτελεστές επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, η οποία όπως αποδείχθηκε ήταν κλεμμένη. Ο συνοδηγός κατέβηκε, στάθηκε έξω από την καφετέρια στην οδό Αχιλλέως και βγάζοντας αιφνιδιαστικά ένα πιστόλι πυροβόλησε εν ψυχρώ το θύμα που καθόταν μόνο του σε ένα εξωτερικό τραπέζι. Τα πολλαπλά χτυπήματα από το όπλο επέφεραν ακαριαίο θάνατο στον 37χρονο, ο οποίος δεν πρόλαβε καθόλου να αντιδράσει.

Οι δράστες, σχεδόν ψύχραιμοι, (οι θαμώνες στην καφετέρια ήταν τουλάχιστον 15) έφυγαν με άλλο μέσο, εγκαταλείποντας την κλεμμένη μοτοσικλέτα. Λίγο πιο κάτω πέταξαν και το όπλο με το οποίο διέπραξαν τον φόνο.

Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν οκτώ κάλυκες από το σημείο της δολοφονίας, ενώ αποδίδουν το έγκλημα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Το θύμα είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις σωματεμπορίας και μαστροπείας. Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση συνεργάζονται και με τις τοπικές αστυνομικές αρχές της Ηλείας για να βρουν περισσότερα στοιχεία.

Ωστόσο, ο εντοπισμός κάποιου συγγενικού προσώπου του θύματος σε Αθήνα ή Πύργο ήταν αδύνατος μέχρι πριν λίγες ώρες, γεγονός που προσδίδει ακόμη περισσότερο μυστήριο στην υπόθεση. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το κινητό τηλέφωνο του θύματος χτυπούσε συνεχώς, δεκαπέντε ώρες μετά τη δολοφονία, όμως οι αστυνομικοί που απαντούσαν έβλεπαν τη γραμμή να κλείνει…
ηλεια τώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...