Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Γλίτωσε από το θάνατο για ένα χιλιοστό


''Κορνίζα'' έχει κάνει την ακτινογραφία του οικοδόμος που επέζησε από τύχη,αφού καρφί από τρυπάνι διαπέρασε το κρανίο του σταματώντας λίγο πριν τον εγκέφαλο.
 

Πρόκειται για τον 28χρονο Victor Benavidez,πατέρα τριών παιδιών ο οποίος δεν είχε συνειδητοποιήσει μέχρι τελευταίας στιγμής το λόγο που το στόμα του είχε πλημμυρίσει με αίμα,χωρίς μάλιστα να νιώσει τον παραμικρό πόνο.
 
Ο τυχερός ,μέσα στην ατυχία του οικοδόμος επισκεύαζε μία οροφή όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στον αέρα με το τρυπάνι να γλιστράει από το χέρι του.
 
Όταν ο ίδιος έπεσε στο πάτωμα δεν πρόλαβε να αποφύγει το τρυπάνι που τον βρήκε στο κεφάλι και του άφησε ένα καρφί στο κρανίο του.
 
“Το μόνο που άκουσα ήταν ο ξερός διατρητικός ήχος και μετά ανήμπορος να μιλήσω έψαχνα με το βλέμμα τον αδερφό μου για βοήθεια.Μόλις με μετέφερε στο νοσοκομείο και έβγαλα ακτινογραφίες άκουσα τους γιατρούς να υποθέτουν ότι επρόκειτο για αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας” είπε για την περιπέτεια του ο Καλλιφορνέζος που επέστρεψε στη δουλειά του και καμαρώνει κρατώντας το τρυπάνι που παραλίγο να τον σκοτώσει.
Ο οικοδόμος ποζάρει ευτυχισμένος μετά την περιπέτεια τουΟ οικοδόμος ποζάρει ευτυχισμένος μετά την περιπέτεια του


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

      Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...