Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

"Λουκέτο" στο 6ο Δημοτικό

\"Λουκέτο\" στο 6ο Δημοτικό
Μετά την πτώση σοβάδων στα κεφάλια των μαθητών, δεν θα λειτουργήσει για τις τρεις σχολικές ημέρες που απομένουν μέχρι την διακοπή των γιορτών το 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές.
Το πρωί κλιμάκιο της Νομαρχίας και του Δήμου επισκέφθηκε το σχολείο όπου διαπίστωσε οτι υπάρχει πρόβλημα, το οποίο ωστόσο είναι άμεσα  αντιμετωπίσιμο και έτσι  αποφασίστηκε συνεργεία του εργολάβου να ξεκινήσουν αμέσως τις εργασίες αποκατάστασης.

Όπως είπε σε συνέντευξη Τύπου ο αρμόδιος αντινομάρχης Ευγένιος Μπαλκάμος, οι σοβάδες αποκολλήθηκαν λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας μεταξύ της κάτω και της πάνω επιφάνειας της οροφής του δευτέρου ορόφου του σχολείου, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο κακοτεχνιών.

Ο ίδιος πάντως σημείωσε ότι θα ελεγχθεί εξονυχιστικά ολόκληρο το κτίριο και θα γίνουν παρεμβάσεις όπου κριθεί απαραίτητο, έτσι ώστε μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...