Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Υπάλληλος καθαριότητας ακρωτηριάστηκε την ώρα που μάζευε τα σκουπίδια



Τραγικό εργατικό ατύχημα συνέβη στα Ιωάννινα. Υπάλληλος στον τομέα καθαριότητας του Δήμου έχασε το ένα του πόδι. Μάχη έδωσαν οι γιατροί για να σώσουν το δεύτερο πόδι.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, έξω από το εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών. Δύο εργάτες της καθαριότητας βρίσκονταν πάνω από τον κάδο του απορριμματοφόρου, όταν ένα επιβατικό αυτοκίνητο για άγνωστους λόγους, έπεσε πάνω τους.

Σύμφωνα με το www.ioannina24.gr, ο οδηγός του αυτοκινήτου κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο αν είχε κάνει χρήση οινοπνεύματος. Ο ένας από τους δύο εργάτες έχασε το πόδι του, ενώ η γιατροί πάλεψαν και κατάφεραν να σώσουν το δεύτερο πόδι του. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος ετοιμάζονταν σε δύο μήνες να βγει στη σύνταξη.

Ο δεύτερος εργάτης στάθηκε πιο τυχερός και χρειάστηκε να διακομιστεί για λίγο στο νοσοκομείο, αλλά πήρε άμεσα εξιτήριο, αφού διαπιστώθηκε πως δεν είχε τραυματιστεί.

newsit


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...