Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Πήραν σπίτι από τον ΟΕΚ εννέα οικογένειες στην Ανδραβίδα

Πήραν σπίτι από τον ΟΕΚ εννέα οικογένειες στην Ανδραβίδα
Τρία χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την διαδικασία κλήρωσης των εργατικών κατοικιών Ανδραβίδας.

Παρουσία της προέδρου του ΟΕΚ Γωγώς Κωτίδου έγινε σήμερα στο δημαρχείο Ανδραβίδας η κλήρωση των 12 εργατικών κατοικιών, εκ των οποίων μόνο οι 9 αποδόθηκαν σε δικαιούχους.
Παρά το γεγονός ότι αιτήσεις είχαν υποβάλλει συνολικά είκοσι άτομα μόνο τα 9 είχαν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για να λάβουν μέρος στην κλήρωση.

Έτσι, έμειναν τρία σπίτια τα οποία θα κληρωθούν μετά την υποβολή νέων αιτήσεων.

Οι κατοικίες βρίσκονται στον νέο οικισμό με την ονομασία «Ανδραβίδα Ι» που κατασκεύασε ο ΟΕΚ σε οικόπεδο 6,5 στρεμμάτων.

Οι τυχεροί δικαιούχοι που απέκτησαν τα εννέα σπίτια είναι:  Ελένη Α. Κοτσαύτη, Παναγιώτης Α. Κίκος, Διονύσιος Κ. Καπράλος, Λεωνίδας Ι. Κοτσαύτης, Μαριάννα Θ. Ματζώρου, Νικόλαος Δ. Αρβανίτης, Βασιλική Ι. Συλαϊδή, Αλέξιος Π. Αγραπίδης και Γεώργιος Δ. Φωτόπουλος.

Στον χαιρετισμό της η κ. Κωτίδου αναφέρθηκε στη νέα αντίληψη που διακατέχει τον ΟΕΚ τόσο στη διάθεση κατοικιών σε δικαιούχους με σύγχρονα λειτουργικά σπίτια ενταγμένα αρμονικά στους οικισμούς, όσο και γενικότερα στη διευκόλυνση των σχετικών διαδικασιών, μέσα από αξιοποίηση της πληροφορικής και της σύγχρονης τεχνολογίας.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ανδραβίδας Γιάννης Παπανδρέου τόνισε μεταξύ άλλων ότι αυτές οι εργατικές κατοικίες έγιναν με αγώνες τριών δημάρχων, των Δ. Καγκελάρη, Δ. Βατσή και τελευταία του ιδίου.

Παρόντες στην κλήρωση ήταν ο επίσκοπος Ωλένης Αθανάσιος, η αντιδήμαρχος Άννα Γεωργιοπούλου -Κοντόγιωργα, η εκπρόσωπος του νομάρχη Διατσέντα Φανού – Φουσκαρίνη, η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ανδραβίδας Νατάσα Παναγιωτάρα, πρώην δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων κ.α.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...