Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Κορυφαίοι Τοροσίδης και Σισέ

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια έγινε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο
Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών η βράβευση των κορυφαίων του ελληνικού ποδοσφαίρου στην καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών.

Ο Βασίλης Τοροσίδης του Ολυμπιακού αναδείχθηκε κορυφαίος Ελληνας ποδοσφαιριστής, ενώ ο τίτλος του καλύτερου ξένου απονεμήθηκε στον Τζιμπρίλ Σισέ του Παναθηναϊκού.

Καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Μιχάλης Σηφάκης, ο Σωτήρης Νίνης καλύτερος νέος παίκτης, ενώ ο Φερνάντο Σάντος κορυφαίος προπονητής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, που τιμήθηκε από τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ Στέλιο Γιαννακόπουλο, παρέδωσε αναμνηστικά σε μαθητές γυμνασίου που δημιούργησαν τα 13 καλύτερα έργα στον διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Γήπεδο, τόπος ψυχαγωγίας όχι βίας».

Τιμητικές βραβεύσεις δόθηκαν στους Διονύση Χιώτη και Σάββα Κωφίδη για την κοινωνική δράση τους, ενώ για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο τιμήθηκαν οι Ότο Ρεχάγκελ, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Γεωργιάδης, Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος, Θόδωρος Παχατουρίδης, Γιάννης Παπαδημητρίου.
newsert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...