Όχι και από Πολέμη!

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος την… έκανε. Ο Νικόλας Πατέρας παραιτήθηκε από πρόεδρος και πλέον η ανησυχία και ο προβληματισμός εντείνονται στις τάξεις των Παναθηναϊκών....

Η πρόταση του απερχόμενου προέδρου, αφορούσε τον Αδαμάντιο Πολέμη. Τον γνωστό εφοπλιστή και μέτοχο των «πράσινων». Την Πέμπτη περιμένουν όλοι την τελική του απάντηση, στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Όμως, αυτή ουσιαστικά είναι γνωστή. «Δεν μπορώ να αναλάβω, έχω πολλές δουλειές», έλεγε σε όποιον τον ρωτούσε τι θα κάνει ο γνωστός εφοπλιστής. Κατά συνέπεια, την Πέμπτη απλά θα έρθει ένα ακόμη όχι για τον Παναθηναϊκό. Και το αδιέξοδο ολοένα και μεγαλώνει.

Ήδη πολλά ακούγονται για την επόμενη μέρα. Όταν τελικά (και εάν) οριστικοποιηθεί η άρνηση του κ. Πολέμη, το πιθανότερο είναι να ζητηθεί από τον Γιώργο Νίνη, ή τον Γιάννη Ξυλά να μπουν… μπροστάρηδες. Αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν κι αυτοί θα δεχτούν. Με λίγα λόγια, λύση στον ορίζονται δεν φαίνεται να υπάρχει. Έτσι, όσο άσχημο κι αν ακούγεται, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να οριστεί διοίκηση από το πρωτοδικείο!

Σφίγγουν τα… γάλατα

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος στις δηλώσεις του έκανε λόγο για οικονομικό θέμα στην ΠΑΕ. Και η αλήθεια είναι πως αυτό υφίσταται. Την δεδομένη χρονική στιγμή, χρήματα υπάρχουν. Μέχρι την 31η Δεκεμβρίου, στα ταμεία της ΠΑΕ θα έχουν μπει 18 εκατ. ευρώ. Χρήματα που προέρχονται από το Champions League, χορηγούς, δωρεά Τζίγκερ κτλ. Με αυτά τα λεφτά, ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις την τρέχουσας σεζόν, χωρίς να απαιτείται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Όμως, καλό θα ήταν να ξεχαστούν οι μεταγραφές για τον Γενάρη. Όλα δείχνουν ότι δεν θα γίνει ούτε μία κίνηση από τους «πράσινους». Όσο για το καλοκαίρι, μέχρι τότε πολλά μπορεί να έχουν γίνει. Όμως με τα τωρινά δεδομένα, το πιθανότερο είναι να ζητηθεί από κάποιους παίκτες να μειωθούν τα συμβόλαιά τους.

Ακολουθεί ο Αντωνίου

Η πορεία του Κώστα Αντωνίου σε ρόλο διευθυντή ποδοσφαίρου, συνδυάστηκε με το διάστημα προεδρίας του Νικόλα Πατέρα. Τώρα που αυτό έληξε, ο παλαίμαχος άσος μάλλον θα… κουνήσει μαντίλι στο «τριφύλλι».


Επειδή από τη μία φεύγει ο άνθρωπος που τον επανέφερε στον Παναθηναϊκό, ενώ από την άλλη οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση την δουλειά που έχει κάνει ο Αντωνίου μέχρι τώρα. Οπότε, εντός των ερχόμενων ημερών, ο παλαίμαχος μέσος θα αποτελέσει παρελθόν.



theplayer.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ