Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Δηλώστε μετάταξη ή αλλιώς απολύεστε....

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/21692.jpgΣύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών θα πρέπει οι δημόσιοι υπάλληλοι που οι υπηρεσίες τους καταργούνται ή συγχωνεύονται να δηλώσουν μέχρι τις... 10 Φεβρουαρίου που επιθυμούν να μεταγάγουν. Σε διαφορετική περίπτωση θα απολυθούν χωρίς αποζημίωση.

Το τελεσίγραφο του υπουργείου που δημοσιεύτηκε μέσα στα Χριστούγεννα μαρτυρά τo ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η Τρόικα για τις αλλαγές οι οποίες θα πρέπει να γίνουν στο δημόσιο.

Στην εγκύκλιο αναφέρεται κατηγορηματικά πως όποιος μεταγάγει δεν πρόκειται να χάσει τα εργασιακά του δικαιώματα αφού η μισθολογική του κλίμακα δεν αλλάζει. Σίγουρα όμως θα αλλάξει το αντικείμενο της εργασίας του.

Όλα θα γίνουν σε χρόνο ρεκόρ. Αφού άμεσα θα συσταθεί η επιτροπή η οποία θα αξιολογήσει τις αιτήσεις μετάταξης των εργαζομένων με στόχο να ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι.

Από την στιγμή που θα γίνει το ξεκαθάρισμα από την αρμόδια επιτροπή τότε θα ακολουθήσουν οι μετατάξεις για τις οποίες θα παραμεριστούν όλες γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να γίνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...